kızlar benden bu kadar fazla kalamıyorum mimozam gizemlim öpüyorum canlarım Allah a emanet olun
güle güle canım öptüm kendine ve bebişe dikkat et
kızlar benden bu kadar fazla kalamıyorum mimozam gizemlim öpüyorum canlarım Allah a emanet olun
ooooo şaşırdım tatlım ya aramızda çok az var. gerçi doğru ya 2 ekimde 4 haftalık sayılıyor 22si oldu yaklaşık 3 hafta da ordan doğru doğru.iyi maşallah. hızlı ilerliyorsun🙂 2 haftaya kadar kalp atışları için gidersinevet canım gördüm ben adetten sayılcagını bilmiyorum ama öyleymiş ben dr gidip ögrenmeden hesaplamıştım ama öyle olmuyomuş 😀 şimdi baktım takvimden hesapladım tam 7+1 olmuş ben gene 6 haftaya gircem sanıyodum zman nasıl geçiyor böyle ya
güle güle cnm kendine dikkat etkızlar benden bu kadar fazla kalamıyorum mimozam gizemlim öpüyorum canlarım Allah a emanet olun
sağol tatlım ben de öptüm yazarım yine. sen de çok dikkat et canım benimgüle güle canım öptüm kendine ve bebişe dikkat et
sağol mimozam öptümgüle güle cnm kendine dikkat et
ooooo şaşırdım tatlım ya aramızda çok az var. gerçi doğru ya 2 ekimde 4 haftalık sayılıyor 22si oldu yaklaşık 3 hafta da ordan doğru doğru.iyi maşallah. hızlı ilerliyorsun🙂 2 haftaya kadar kalp atışları için gidersin
sağol tatlım ben de öptüm yazarım yine. sen de çok dikkat et canım benim
slm kızlar,
bugün çok yoğun stresli ve çok ters bi gündü sanırsam tersimden kalktım😕😕😕😕
hg cnm nasılsın.hayırdır ne olduslm kızlar,
bugün çok yoğun stresli ve çok ters bi gündü sanırsam tersimden kalktım😕😕😕😕