ohh ne kadar şanlısın cnm ah bnm eşimde bi blse bide ben üsrekli takım ütülemek zorundayım eşim öğretmen ahhh ahhhh neyse çok biirkmişti artık yapmam gerekiyodu ama bi pantolon bi gömlek anca yaptımiyiyiz cok sükür canim tekmeleyip duruyo kuzum beni 🙂 ayhhh en son nezaman ütü yaptim hatirlamiyorum annem ve esim sagolsun bana kalmiyo 😀 sen nasilsin
en cok ben kilo aldim bide üstüne seker cikti ama bi haftada iki kilo verdim bile
h bu hafta giyicekleri olsun tamam işte🙂 bidahaki haftayı sonra düşünürüm arıtk çok tembelim ben yaa
]Regl Zamani <LINKZ id=linkz14>Geçen</LINKZ> Arkadaşlarımızın listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

<!-- google_ad_section_end --> merhaba canlar herkes iyidir inşallah...
biz doktora gittik maşallah meleğim kocaman olmuş en son 16mm di şimdi 7 cm olmuş herşey yolunda dedi doktor sadece kilo almadığım için vitamin hapları verdi
selzehim de doğum yapmış Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin rüzgarımıza...
eeee güzeller ekim ayını 1 kişiylemi bitireceğiz hadi bakalım bol bol incir ve bol bol çalışma....
öpüyorum herkesi görüşmek üzere

oo maşallah canım buyumuş bızım mercımek darısı bızım başımıza dua et canımmerhaba canlar herkes iyidir inşallah...
biz doktora gittik maşallah meleğim kocaman olmuş en son 16mm di şimdi 7 cm olmuş herşey yolunda dedi doktor sadece kilo almadığım için vitamin hapları verdi
selzehim de doğum yapmış Rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin rüzgarımıza...
eeee güzeller ekim ayını 1 kişiylemi bitireceğiz hadi bakalım bol bol incir ve bol bol çalışma....
öpüyorum herkesi görüşmek üzere