lalezarrrrrrrrrrrrrr düştün mü bacımmmmmmmmmmmmmmmm neyse gorusuruz baglantın kesıldı anladım.....
maşşallah senin melekde büyümüş cnm saglıklı olsunlarda cinsiyeti sonra ögrenirsin .şükür bizde iyiz allah nasip ederse ocak ın 6 sında doğum olacak cok heyecanlıyım bir anönce kucagıma almakistiyorumbizde 13+1 olduk evet dediğin gibi en önemli olan sağlıklı olması artık bir dahaki kontrolde öğreniriz bizde
canım sen nasılsın bayağı büyümüştür artık senin meleğin doğum ne zaman
canım inşallah bu yeni tedavin uğurlu gelir yada şöyle diyeyim inşallah hamişsindirde bu geçikme ondandır
merhaba canım benim merhabaaaa

nasılsın canım?sezeryan mı olcak yoksa?maşşallah senin melekde büyümüş cnm saglıklı olsunlarda cinsiyeti sonra ögrenirsin .şükür bizde iyiz allah nasip ederse ocak ın 6 sında doğum olacak cok heyecanlıyım bir anönce kucagıma almakistiyorum![]()
hıımmmm canım benim inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye erkekler böyle dua edelim gülüm Rabbim ol dedikten sonra olur herşeyyk canım nerde hamişlik okadar ılactan sonra hammişlik ne gezer bıde sorun var eşım test ıstedı oda yapmak ıstemıyor benım bırtane cocum var olu dıyor
evet evet gülüm bitti çok şükür o günler evden dışarı çıkamıyorum hep midem ağzımda şimdi çok iyiyim sadece diş etlerim çok kanıyor birde bacaklarım seğiriryordu dr kalsiyum ve vitamin eksinliğinden dedi vitamin hapları verdi hele bir tanesi var suda eritiyorsun aynı portakal suyu gibi çok sevdim hheehheeeoooooooooo kocaman olmus bızım ıncır guzelının mercımegı🙂
masallah....pekı nasıl gıdıyor?bulantılar bıttı mı?
haydaaaaa bacım ya bu insanlarda nasıl vicdan var anlamış değilim Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah kayınpederinde halleder bu konuyukızlar bızım kayın pederı kandırmışlar kurbanlık dana ve koyun almışlar 6 mılyarlık ve parnın hepsı sahteymış onunla uğraşıyok
ayyyy canım benim kimbilir nasıl heyecan vardır ben bile daha şimdiden böyleysem seni düşünemiyorum Rabbim inşallah bir avazda kurtarır canımmaşşallah senin melekde büyümüş cnm saglıklı olsunlarda cinsiyeti sonra ögrenirsin .şükür bizde iyiz allah nasip ederse ocak ın 6 sında doğum olacak cok heyecanlıyım bir anönce kucagıma almakistiyorum![]()
ayyy cnm cok üzüldüm allah yardımcınız olsun.inş en kısa zamanda yakalanır o sahtekarlarböyle yaparak insanlara olan güvenimizde azalıyor böylesillerin yüzündenkızlar bızım kayın pederı kandırmışlar kurbanlık dana ve koyun almışlar 6 mılyarlık ve parnın hepsı sahteymış onunla uğraşıyok
ıyı canım gectıyse guzel normale doner artık hersey ıstahın da aclır guzel olur.....diş etı normal artık kanayacak gecmezmıs o bende sormustum doktora hala da kanar.....ıc bakalım bol sebze ve meyve de yemeyı unutma.....ha buarada bırde bol su ıc canım aklında olsun doktorun soylemıtır belkı ama hatırlatayım bende.......hıımmmm canım benim inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye erkekler böyle dua edelim gülüm Rabbim ol dedikten sonra olur herşey
keçiboynuzu falan içir olmazsa eşine bi deneyin
evet evet gülüm bitti çok şükür o günler evden dışarı çıkamıyorum hep midem ağzımda şimdi çok iyiyim sadece diş etlerim çok kanıyor birde bacaklarım seğiriryordu dr kalsiyum ve vitamin eksinliğinden dedi vitamin hapları verdi hele bir tanesi var suda eritiyorsun aynı portakal suyu gibi çok sevdim hheehheee
iyim cnm sen nasılsın sezeryan olacak cnm istemiyorum ama doktor seni tehlikeye atamayız dedi .hayırlısı böyleymiş ne yapalımnasılsın canım?sezeryan mı olcak yoksa?
gecmıs olsun ınsaallah yakalanırlar....kızlar bızım kayın pederı kandırmışlar kurbanlık dana ve koyun almışlar 6 mılyarlık ve parnın hepsı sahteymış onunla uğraşıyok
inşallah canım benım senın gbuş cıktımı bellı oldumu artıkhıımmmm canım benim inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye erkekler böyle dua edelim gülüm Rabbim ol dedikten sonra olur herşey
keçiboynuzu falan içir olmazsa eşine bi deneyin
evet evet gülüm bitti çok şükür o günler evden dışarı çıkamıyorum hep midem ağzımda şimdi çok iyiyim sadece diş etlerim çok kanıyor birde bacaklarım seğiriryordu dr kalsiyum ve vitamin eksinliğinden dedi vitamin hapları verdi hele bir tanesi var suda eritiyorsun aynı portakal suyu gibi çok sevdim hheehheee
haydaaaaa bacım ya bu insanlarda nasıl vicdan var anlamış değilim Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah kayınpederinde halleder bu konuyu
ayyyy canım benim kimbilir nasıl heyecan vardır ben bile daha şimdiden böyleysem seni düşünemiyorum Rabbim inşallah bir avazda kurtarır canım