gerçekten çok güzel bir şiiir çoookkk etkilendim inşallah o günleri bir gün görürüz
inşşşşşşşşş aramıza hoşgeldin inş en kısa zmanda sende hamile kalırsın
gerçekten çok güzel bir şiiir çoookkk etkilendim inşallah o günleri bir gün görürüz
Evet canim,haklisin,kendini korumayla ilgili degil bu is.Bende defalarca yasadim hic alakasi yok.Sadece dünyada yiyecek rizki olan gelebiliyor dünyaya.inş canım amin yok agır hiç bi iş yapmadım hatta bebegim tutunması için gündüzleri annem geliyodu arada gelmediği zamanlarda oturup sizle burda konuşurdum eşim işten izine çıkardı hatta bişey olmasın diye ama olmadımı olmuyo işte kendini korusanda hayırlı değilse olmaz :küstüm:
Evet canim,haklisin,kendini korumayla ilgili degil bu is.Bende defalarca yasadim hic alakasi yok.Sadece dünyada yiyecek rizki olan gelebiliyor dünyaya.
evetttttttttttttttt beraber hamiş olcazzzzzzzzzzzzzzkesinlikle öyle canım rabbim büyüktür üzüldüğümüz gbi mutluda olcaz rabbimin sayesinde inş ikimiz aynı anda hamiş kalırım gecenki dediğin gibi belirtileri söyleriz birbirimize bende seni ve tüm arkadaşlarımmmmmm kocamannnnnnnnn seviyorum bende herzamn senin yanındayım hayatım sende sakın unutma
sonrada döbişlerimizin şişmesini izliycezzzzzzzzzzzz inşallahhh!!!!!!!!aramıza hoş geldin canım üzülme hakkında hayırlısı buymuş bidahaki aya inşallah :bebeğim:adet oldum ya daha 3 4 gün vardı adetime
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

inşallahhhh hepimiz o güzel günleri görürüz o güzel duyguyu yaşarız hayırlısı olsunnnnevetttttttttttttttt beraber hamiş olcazzzzzzzzzzzzzzsonrada döbişlerimizin şişmesini izliycezzzzzzzzzzzz inşallahhh!!!!!!!!
aramıza hoş geldin canım üzülme hakkında hayırlısı buymuş bidahaki aya inşallah :bebeğim:

ama bi fark var.sen hamilesinn🙂) ben Allahın izniyle adayım