kolay gelsin afiyet olsun pıt pıt yağ lop lop et olsun[ı]fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum[/ı]
[ı]hadi allaha emanet olun görüşürüz 🙂[/ı]
kolay gelsin afiyet olsun pıt pıt yağ lop lop et olsun[ı]fıstıklar ben çıkıyom yemek yapcam kocişe iyi bakmam lazım malum[/ı]
[ı]hadi allaha emanet olun görüşürüz 🙂[/ı]
kızlar ben de çıkıyorum. kendimi toparlayıp işe dönmem lazım.
Allah'a emanet olun ve dualarınız da beni de unutmayın🙁
öpüyorum çok
sabırsızım canım nolur umutsuz olma öle depresyona felanda gireyim deme bak seans yaparım sana haaherşeyin hayırlısı🙂
dilim "hayırlısı" diyor ama gönlüm "gel artık" 🙁
9 günlük bayram tatili umarım iyi gelir bana. şaka bi yana depresyona gircem haaa

evettt nöbet tek başına çekilmiyo arkadaş lazım 😀 ayyyyyy kulağa ne kadar hoş geliyor HAMİŞ MELEK inşallah rabbim bizlere o günleri gösterir 🙂evet canım nöbetler bizi bkliyor bende katılcam aranıza😀 hayırlısı gülüm bak gör sonrada bu hamiş melegim olcan sn benim kuş olmaktan çıkıp melegim olcan 😀
sabırsızım canım nolur umutsuz olma öle depresyona felanda gireyim deme bak seans yaparım sana haa
evettt nöbet tek başına çekilmiyo arkadaş lazım 😀 ayyyyyy kulağa ne kadar hoş geliyor HAMİŞ MELEK inşallah rabbim bizlere o günleri gösterir 🙂
kolay gelsin afiyet olsun pıt pıt yağ lop lop et olsun
oldu canım oldu sağlıklı bebenin temelleride olsun 
canım kendine çok iyi bak seni hep iyi görmek isterim Allaha emanet ol 🙂kızlar ben de çıkıyorum. kendimi toparlayıp işe dönmem lazım.
Allah'a emanet olun ve dualarınız da beni de unutmayın🙁
öpüyorum çok
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi 

hazancım adet tarihini yaz ekleyeyim canım 🙂Kızlar benide listenize eklemisiniz
çok teşk 2 aralık[ı]hazancım adet tarihini yaz ekleyeyim canım 🙂[/ı]