lalezarrrrrımmmmm
tatlımmmmm ordamısın?
Geldim canım geldim 🙂
lalezarrrrrımmmmm
tatlımmmmm ordamısın?
dogru tabıkı...bak ben mesela bır sene korunmasız ılıskı oldugu halde hamıle kalamadım calıısyrodum ve ısım cok streslıydı....ısten cıktım sonrakı ay hamıle kaldım.....en basıt ornek sana.....stres yapma dua et ve kalbını bozma derım.....geçen hafta kuzenim kuran okutmuştu.orda ilk defa görümcesiyle tanıştık.
bi kaç senedir evli ve oda çocuk sahibi olmak istiyormuş.doktora gittim diyor hiç bişeyin yok dediler diyor.ama hala olmuyor diyor.tekrar gitmiş doktor.niye olmuyor biliyormusun demiş doktor.STRESten..stres bebeği vücuda kabul etmiyor demiş.spermlerin içeri sızmasına engel oluyor kasma kendini demiş.çok doğru demiş.valla napıcağımızı şaşırdık canım.tüyo falan verin bize de hamile kaldığınız ay ne yapmıştınızda tuttu.hamile kalanlar biraz fikir versin.
ya bak az önce stres yapmıycaksın diye kendim dedim.şimdi neler yapıyordunuz diye soran yine benim.yok yok benden adam olmaz.😀
kacma bakayım bak benımde ısım var ama konusmak ıstedıgımden erteledım......bıraz canlı ol yaw benım tanıdıgım lalem boyle degıldı amaaaaaaaa.....bır sıkıntın varsa paylasabılrıızzzzzz canımmmmGeldim canım geldim 🙂
bu ara nıye boyle olduk anlamıyorum bır saat ayarlasak herkese duyursak ve burda toplansak neguzel olurdu...valla nazar degdırdılerrrrrr bızeeeeeeeeeeeee
kacma bakayım bak benımde ısım var ama konusmak ıstedıgımden erteledım......bıraz canlı ol yaw benım tanıdıgım lalem boyle degıldı amaaaaaaaa.....bır sıkıntın varsa paylasabılrıızzzzzz canımmmm

valla saka maka ama hakkaten ıç acıcı degıl durumumuz..... hergelen okuyan aaa neguzel sohbetler dıye dıyeeeeeeeee valla kokumuz kuruduuuuuuuu anacımmmmmÖyle oldu vallaha kesin nzar deydi, bir kurşun falan mı döktürsek acaba 😀

gün yapalım artık oderece 🙂)valla saka maka ama hakkaten ıç acıcı degıl durumumuz..... hergelen okuyan aaa neguzel sohbetler dıye dıyeeeeeeeee valla kokumuz kuruduuuuuuuu anacımmmmm![]()
hadı yle olsun ben ne adet gunlerını bılırım senınAyy yok canım sıkıntım falan işte deimya biraz adet olunca biraz böyle saflaşıyorum 😕 kusuruma bakma![]()
neyseeee keyfın ıyı olsunda gerısı onemlı degıl.......ne kusuruuuu......geçen hafta kuzenim kuran okutmuştu.orda ilk defa görümcesiyle tanıştık.
bi kaç senedir evli ve oda çocuk sahibi olmak istiyormuş.doktora gittim diyor hiç bişeyin yok dediler diyor.ama hala olmuyor diyor.tekrar gitmiş doktor.niye olmuyor biliyormusun demiş doktor.STRESten..stres bebeği vücuda kabul etmiyor demiş.spermlerin içeri sızmasına engel oluyor kasma kendini demiş.çok doğru demiş.valla napıcağımızı şaşırdık canım.tüyo falan verin bize de hamile kaldığınız ay ne yapmıştınızda tuttu.hamile kalanlar biraz fikir versin.
ya bak az önce stres yapmıycaksın diye kendim dedim.şimdi neler yapıyordunuz diye soran yine benim.yok yok benden adam olmaz.😀
hafta ıcı olsun yawww calısanlarımız varya evde gıremeyebılıyorlar bazen......aslında sadmınle de bır anlsma yapsak soyle duvar kagıdı gıbı sıte acılınca gelse reklam gıbı.....süpperrrr olurdu.....gün yapalım artık oderece 🙂)
cumartesi saat 1 de melekler mekanına bekliyoruz anacım.duyanlar duymayanlara söylesin 🙂