melekler pazartesi günü hamile oldumu ögrendim daha cok kücük 5 haftalik acayip kasiklarimda agrim oluyor belimde agriyor normalmi bu, bie akintim acayip var korkmam gerekiyormu?
aslinda bugüne kadar acikti az önce baktim cok ama cok acik kahve rengi
melekler pazartesi günü hamile oldumu ögrendim daha cok kücük 5 haftalik acayip kasiklarimda agrim oluyor belimde agriyor normalmi bu, bie akintim acayip var korkmam gerekiyormu?
Rabbim hamis Meleklerin hepsine, bebishlerine Sag saglim kavusmasini nasip etsin insaallah ;-)
(bizde Dügünden sonra düsünürük ins. 😀)
Ayşegülcüm hamişliğin hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı hamilelik, hayırlı doğum, hayırlı evlat nasip etsin RABBİM.melekler pazartesi günü hamile oldumu ögrendim daha cok kücük 5 haftalik acayip kasiklarimda agrim oluyor belimde agriyor normalmi bu, bie akintim acayip var korkmam gerekiyormu?
hg canosh ilk önce inş sag salim alırlar sanada inş evlendikten sonra hayırlı evlatlar nasip eder allahım