Slm Dilrubacım hala regl olmadım pazartesi test yaptım negatifti ama benim hep gecikiyor zaten sadece geçen ay 29 günde olmuştum şimdi en son 4 Kasım da adt oldum şimdiye olmam gerekiyordu 35 gün oldu bilmiyorum bekliyorum ne yapmalıyımhazancım merhaba sen regl olmadın mı daha yaa niye bu kadar gecikiyo bebiş te yoksaa
cnm inşalah geç döölelnmedir reglin çok düzenli olmadığı için oalbilir böle bi ihtimal ama tabi diğer durumda olaiblir yani gecikme inşallah hayırlısyla güzel bi haber alırız sendenSlm Dilrubacım hala regl olmadım pazartesi test yaptım negatifti ama benim hep gecikiyor zaten sadece geçen ay 29 günde olmuştum şimdi en son 4 Kasım da adt oldum şimdiye olmam gerekiyordu 35 gün oldu bilmiyorum bekliyorum ne yapmalıyım
Teşk berranur hep öyle umut ediyorum sonra hüsrana uğruyorum hayırlısı olsun elbet bir zamanı vardır senin nasıl gidiyor hamilelikcnm inşalah geç döölelnmedir reglin çok düzenli olmadığı için oalbilir böle bi ihtimal ama tabi diğer durumda olaiblir yani gecikme inşallah hayırlısyla güzel bi haber alırız senden
inşonu bi gün güzel olcak cnm allahın ziniyle içini rahat tutmaya çalış nekadar zor biliyorum ama bol bol dua etTeşk berranur hep öyle umut ediyorum sonra hüsrana uğruyorum hayırlısı olsun elbet bir zamanı vardır senin nasıl gidiyor hamilelik
Regl Zamani Geçen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> listesi
Bekleyen <NOBR>Arkadaşlarımızın</NOBR> Listesi 

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->