kızlar görüşürüz hepinizi öptüm kızım uyandı 🙂
Tamam tatlım iyi bak ELA'mıza benim içinde bir kokla mis kokusunu 🙂
kızlar görüşürüz hepinizi öptüm kızım uyandı 🙂
canım eşindeki sorun ne neden olmazmış sen başka doktorlarada git benceKızlar ya bende doğal yollardan hamiele kalamazmışım eşimde sorun çıktı dr aşılama yada tüp bebek diyor
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
2010 ANNE ADAYLARI 
NİSAN <LINKZ id=linkz15><NOBR target="blank" yvkiw="linkzHighlighted_4191">ANNE</NOBR></LINKZ> ADAYLARI

MAYIS <LINKZ id=linkz16>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

HAZİRAN <LINKZ id=linkz12>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

TEMMUZ <LINKZ id=linkz14>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

AĞUSTOS <LINKZ id=linkz13>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

EYLÜL <LINKZ id=linkz17>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

EKİM ANNE ADAYLARI 
KASIM ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
ARALIK ANNE ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->AYY lalezar inşallah Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür canım
mrsmcimmEla prensesimiz büyüyo nazlı nazlı annesine babasına evlatları olduğunu hissettirerek Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin inşallah
![]()

Eşimin spermlerinin sadece %4 ü sağlammış sperm şekil bozukluğu varSorun neymiş ki hazan
İnşallah ilk denemede tutar ama biz bir iki ay daha beklicez Allah büyük hayırlısı olsunnolsun canını üzme... hayırlısıyla aşılama ya da tüp bebek inşallah ilk denemede tutar.
onlarda da stresin yeri yok biliyorsun değil mi canım. stres yüzünden aşılama ya da tüp bebek tutmayabiliyormuş. tamamen rahat ol ve inançlı davran. inşallah meleğin en kısa zamanda gelir.
Sperm şekil bozukluğu varmış ilk gittiğim doktor eşinde bir sorun yok demişti ikinci ve tesadüfen gittiğim doktor eşimin testini istedi sorun var ürolojiye gitmeniz gerekiyor doğal yollardan hamile kalamassınız dedi üroloğa gittik oda doğal yollardan şansınız varsa olur ama aşılama size uygun dedi Bu arada eşim bekarken varikosel ameliyatı olmuş benim bu olaydan sonra haberim oldu Hayırlısı olsun artık ben eşimi çoook seviyorum ona bişey olmasındacanım eşindeki sorun ne neden olmazmış sen başka doktorlarada git bence
canim tekrar tebrik ederim.. allah anali babali, saglikli, mutlu, büyütsün insallah...
kiz 4 cm acilmis hicmi hissetmedin 🙂 en cok sanci acilma esnasinda oluyor diye anlatiyor bizim ebe hep. öyle yada böyle yavruna sag saglim kavusmusunya gerisi önemli degil...
teşekkür ederim canım yaa.sıra sende bakalımselammm.... Meryem tebrikler cnm , Rabbim analı balı büyütsün inşaallahh.... herkese selamlar , kimsecikler yok , çıkıyorum...