REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
2010 ANNE ADAYLARI 

ekliyorum 🙂kizlar size birsey sorucam 2 gündür gögsum acayip agriyor meme ucum iceri girmis kenarlari kirmizi yaniyor bide hic osrmayin sizce ne ola bilir bu?
selam ayşegül...
korkma hormonlarla ilgili. benim hamileliğimin ilk 2 ayı boyunca göğüslerim sızlamıştı. atlet değdiğinde bile acıyordu. göğüs yapın değişiyor belki de onun için bu kızarma falan.
ayşegülcüm bence de hamileliğin etkileridir. acıması nasıl gerçi bilmiyorum tatlım da büyüdüğü için oluyor. benim de bu aralar yine çok fena kaşınmaya başladı göğüslerim ve acıyor.ama tek göğsünde eline gelen bi kitle varsa doktoruna danış canım. göğüs ucun içeri girebilir o oluyormuş çok incitmeden hafif masajlarla dışarı çıkarabilirsin. ama dediğim gibi doktoruna sorsan iyi olur ayşegülcümama gögüs ucumda sert bi kitlegibi birsey var, yazin masaya carpmistim böyle olmustu buz koya koya agrisi be kizarmasi gittmisti
ayşegülcüm bence de hamileliğin etkileridir. acıması nasıl gerçi bilmiyorum tatlım da büyüdüğü için oluyor. benim de bu aralar yine çok fena kaşınmaya başladı göğüslerim ve acıyor.ama tek göğsünde eline gelen bi kitle varsa doktoruna danış canım. göğüs ucun içeri girebilir o oluyormuş çok incitmeden hafif masajlarla dışarı çıkarabilirsin. ama dediğim gibi doktoruna sorsan iyi olur ayşegülcüm
2010 ANNE ADAYLARI 

2010 ANNE ADAYLARI