aysegül87
Hamiş Melek
ayşegül hoşgeldin canım nasılsın
iyidir canim seni sormali?
ayşegül hoşgeldin canım nasılsın
İinşallah inşallah inşallah canım.kız erkek hiç farketmez ikiside benim çocuğum olacak.eli yüzü düzgün olsun sağlıklı olsunlar yeter bana ama önce gelmesi lazım meleğimin yada melekleriminhaklısın canım çok zaman oldu kalabalık olmayalı şükür yaa🙂
canım benimmm inş gerçek olur bak melek de görmüşmüş. hem pek boş bir rüya gibi durmuyor anlaşılan önce oğlun sonra da kızın olacakinş inş inş
İinşallah inşallah inşallah canım.kız erkek hiç farketmez ikiside benim çocuğum olacak.eli yüzü düzgün olsun sağlıklı olsunlar yeter bana ama önce gelmesi lazım meleğimin yada meleklerimin
ben de iyim şükür ayşegülcüm. gittin galiba ben de çıkıyorum arkadaşlar işlerim yoğunlaştı hepinizi öpüyorum dularımla..iyidir canim seni sormali?
inş. hayırlısıyla hamile kalırsınİinşallah inşallah inşallah canım.kız erkek hiç farketmez ikiside benim çocuğum olacak.eli yüzü düzgün olsun sağlıklı olsunlar yeter bana ama önce gelmesi lazım meleğimin yada meleklerimin
ben de iyim şükür ayşegülcüm. gittin galiba ben de çıkıyorum arkadaşlar işlerim yoğunlaştı hepinizi öpüyorum dularımla..
ayy mrs m. gelmiş ama ben gidiyorum🙁 kısmet değilmiş yaa
ayy mrs m. gelmiş ama ben gidiyorum🙁 kısmet değilmiş yaa
bence çok yakında alacaksın haberi içime öyle doğdu 🙂
inş. hayırlısıyla hamile kalırsın