NEYSE KIZLAR BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUM YEMEK HAZIRLIYCAM, BU AKŞAM SPOR VAR...
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ...
tamam canım kolay gelsinn dua et bana yarın kan testinin sonucunu akıcam inş
NEYSE KIZLAR BEN ŞİMDİ ÇIKIYORUM YEMEK HAZIRLIYCAM, BU AKŞAM SPOR VAR...
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar ...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz özledim sizi
aysegül canim tebrikler allah sag salim kucagina almayida nasib etsin insallah
aaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş yaaa
ayşegüll cnm çok ama çok sevindim güzel haberine yaa Rabbim tamamına erdiri inş cnm sen içini ferah tut duarlım sen ve Yazgülümle inş kucaklarımız almayı nasip etsin mevlam
kızlar lütfen sizde bana dua edin oğlum biraz erken gelcek sanırım bugün nst de sancılarım çok fazla ve dzüeliydi doktor acil yatış istedi sonra ben eve gitmek siteyince eğer artarsa mutlaka gel dedi bi yandan doğum olsun istiyorum biyandan korkuyorum dua bekliyorum sizden
paşamı sağlıkla kucaklarım inş en yakın zamanda🙂
amin canim insallah allah kimseyi evlatsiz birakmasin beklemesi cok zorçok saol bitanem seninkinide inş aminnnnnnnnnnnnn rabbim bütün isteyenlere versin inş
bilirim canımm allah bu yolda kimseyi bekletmesinn bütün isteyenlere versin inşş sabret demesi çok kolay ama sabretmesi zoramin canim insallah allah kimseyi evlatsiz birakmasin beklemesi cok zor
evet canim cok zor dile kolay 3 yil beledik ama sonunda rabbim yuzümüze güldü cok sükürbilirim canımm allah bu yolda kimseyi bekletmesinn bütün isteyenlere versin inşş sabret demesi çok kolay ama sabretmesi zor
evet canim cok zor dile kolay 3 yil beledik ama sonunda rabbim yuzümüze güldü cok sükür
Aysegülüm,kadayifim,baklavam🙂Gözün aydin birtanem,ikinci cizgiyi görmüssün.Allahim saglikli bir hamilelikten sonra minik melegini kucaginda görmeyide nasib etsin insallah.Cok sevindim canim,kocaman kucakliyorum seni...kızlar uzun zaman oldu sizi görmeyeli doğum yapanlar olmuş allahım analı babalı büyütsün ve doğum yapacak olan arkadaşlarımada allah yardım etsin tatlı cadım cok tebrik edrim canım benim kızlar test yaptım ikinci çizgi çıktı çok mutluyum ama korkuyorum duarınızı bekliyorum inş bu sefer bebişim bana sımsıkı tutunur hiç bırakmaz salı kan testi yaptırıcam inş herşey yolunda gider hepinizi çok seviyorum duarım hep sizinle sizde bana dua edin tek tek öpüyorum
yazgülüm canım hamiş olmuşuz ikimizde aynı anda çok sevindim inş rabbim bu sefer bebişlerimizi korur ve sağlıcakla kucağimiza verir