kızlarrrr yardım edin 2136,2 değerim nasıl
dr fazla düşük diğil dedi ama
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok saol gerçektenmi dr deli ettim resmen adetimin 3 gün geçmişdi dün
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş tatlım ya
Kankim gelmişsin, evet evet sonuçççççççççççççççççç
Daha ne kadar olacakmış değerin, o dr saf mı Allahım yaaaa, daha kaç gün gecikti ki adetin, de o daha yüksek bekliyor..
Kankim gelmişsin, evet evet sonuçççççççççççççççççç
Daha ne kadar olacakmış değerin, o dr saf mı Allahım yaaaa, daha kaç gün gecikti ki adetin, de o daha yüksek bekliyor..
Iyi yapmissin doktoru deli etmekle canim ama degerin bence cok guzel hic canini SIKMA tamam mi? Hatta 3-4 gun sonra kontrole gidersen muhtemelen keseyide gorursunuz insallah.. Cok sevindim askim ya
Fistik sen nasilsin?
Bencede Lalezarim hakli.. Daha cok yeni ve bence cok guzel bir deger.. Ay keske bende baktirabilsem meraktan catliycam bu gidisle
Tatlım napim mideyle uğraşıyorum bu ara ben, bebek falan unuttuk, bir de diyet yapıyorum işte...
geldim kankilerin en tatlısı kaymaklım beimm
gerçektenmi gelirken ağladım resmen çok az düşük dedi bitanem çok sinirlerim bozuldu iyimi gerçekten yaa
geldim kankilerin en tatlısı kaymaklım beimm
gerçektenmi gelirken ağladım resmen çok az düşük dedi bitanem çok sinirlerim bozuldu iyimi gerçekten yaa
Canim gecmis olsun kiyamam ben sana insallah en kisa zaman hem kilolardan hemde mide problemlerinden kurtulup tam gaz bebek calismalarina baslayacaksiniz ben inaniyorum sonuna kadar

Iyi yapmissin doktoru deli etmekle canim ama degerin bence cok guzel hic canini SIKMA tamam mi? Hatta 3-4 gun sonra kontrole gidersen muhtemelen keseyide gorursunuz insallah.. Cok sevindim askim ya
Fistik sen nasilsin?
Bencede Lalezarim hakli.. Daha cok yeni ve bence cok guzel bir deger.. Ay keske bende baktirabilsem meraktan catliycam bu gidisle