selam kizlarrr size haberim varr sonunda 32.ci haftada kuzum cinsiyetini gösterdi ve bitane daha kizim oluyor teyzeleri😀
Canım benim sana bir yardımcı daha geliyor hadi bakalım, hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🙂
selam kizlarrr size haberim varr sonunda 32.ci haftada kuzum cinsiyetini gösterdi ve bitane daha kizim oluyor teyzeleri😀
Canım benim sana bir yardımcı daha geliyor hadi bakalım, hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah 🙂
bitanem saol canim insallah sendende hayirli haberlerbekliyoruz canim
bir melek diliyorum, mrb nasılsın 🙂
slm bembeyaz 🙂
öyle miiii ne güzel bir haber 🙂 senin kız az nazlı değilmiş haaa 🙂 cadıııııı
2 kız kardeş olması çok güzel bence, paylaşımları daha fazla olacak. allah sağlıkla kucağına versin inşallah.
gülyüzlü, ayşegül tam son yazımı yazıp çıktığımda yazmışsınız... kusura bakmayın çıkmıştım. yine görüşürüz öptüm sizi
Slm kızlar benimki hala yok hiç belirtide de yok sadece sol kasığım arada batıyor ve her ay olduğu gibi göğüslerim acıyor hepsi bu 😱rkide:
canım benim tebrik ederim sonunda öğrenmişsin cinsiyetini 🙂 sağlıkla gelsin güzel kızımız inşallah...