hadi hayırlısı inş. en kısa zamanda olur ben çektirmiştim ama bebek olmadı ama hamile kalanlarıda duydummerhabalar canlarım,
merak etmişsiniz,adetide unutttum,buraya yazmayıda.kusuruma bakmayın.daha adet olmadım.duruma göre tekrar yazarım canlarım.
1'de 1 sorum olacaktı.bel çektirme hakkında bilgisi olan var mı?belini çektirdikten sonra hamile kalanlar var.banada tavsiye edildi.şuan iyi yapabilecek birilerini araştırıyorum,sakata gelmemek adına.
aklımda ve dualarımdasınız.dualarınızda unutmayın.
tebrikler çok sevindimSlm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım özel şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum
teşekkürler hayırlısı Allah bütün isteyenlere versin sen nasılsın nasıl gidiyorEeee hadi hıyarlısı yağmur bakalım.. 🙂
esincim inşallah hamişsindir.lekelenmen benim ilgimi çekti hemen test yap. Allahtan gelceye belli olmaz.kızlar ben adet görüyorum sandım bugün ama sadece 2 3 damla kanım geldi ne oluyo anlamadım akşama test yapıcam bakalım adetin devamı gelmedi ilacın etkisi olabilir diye düşünüyorum ama bu ay ümitli değilim gibi bu kanamanın devamı gelir zannedersem bidahaki aya inş zaten ilaç kullanıyodum yumutlama ilacı adetimi geciktirecektir daha bitmedi zaten belki tutmuştur diyorum olmadı diğer ay daha kuvvetlisi klomeni kullanıcam nisanda daha çok umutluyum bakalım neller olcak buradaa hazanınnmmmmmmmmmmmm çokk çokkk tebrik ederim ne mutlu sana ay tüğğlerim diken diken oldu valla çok ürperdim nediyeceğimi bilmiyorum çok sevindim allah tamamını erdirsin canım benim hadi hamiş oldun gözün aydın ii bak bebeğine ve kendine dualarını bizden eksiltme canım öpüyorum senii
Kızlar ben bu ay çok hopladım zıpladım ev taşıdım ağır kaldırdım halıları yıkadım ev taşıma işte bilirsiniz ne olur dualarınıza ihtiyacım var Allahım inşallah sağlıkla elime almayı nasipeder
Slm kızlar iki gün önce test yaptım pozitif tam net çift çizgi çıktı Allahıma şükürler olsun hamileyimmmm Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin ÇİTOS LALEZAR SILAM RANA POZİTFBABY PİRENSES ESİNERKAN DİLARA MELODİ_CN ŞİMALL ASM.EXT TUNA MAVİKEDİ BEKLENENBEBİŞ YASEMİNNN ve aklıma gelmeyen tüm evlat hasreti çeken herkese versin Allahım hala inanamıyorum yaptığım özel şeyler var ne olur sizde uygulayın sizinle paylaşmak istiyorum