canım benim yaaaaaaaaaa yine mi kaçırdık birbirimizi offf...
Bu hafta çok yoğundum tatlım sınavlar falan arada bakıp bakıp çıktım, beynim kazan gibi 6 dersten sınava girdim 😕
Yaaa ben Ela'mın son hallerini merak ediyorum ama yeni resşim çekmiyor musunuz...
kızlar günaydın..cuma günü 1 nisanda hasta olmam gerekiyordu.düne kadar olmayınca dün sabah test yaptım negatif çıktı.moralim çok bozuldu ama umudumu yitirmemye çalıştım.erken yaptım testi galiba dedim.karnım hasta olacakmış gibi ağrıyordu.sanki olacakmışımda sökemiyormuş gibi.dün gece bi rüya gördüm iki yakın arkadaşımı.ikiside düşük yapan kişilerdir.vebu sabah kahverengi akıntı geliyor ara ara.karnımın ağrısıda batmalarda geçti.olacakmış gibi bi his var şimdi içimde.artık hepsini yitirdim umudumun.eşimle önceden alışverişe çıktığımızda bebek eşyası gördüğümüzde kızımız olursa bunu alırız oğlumuz olursa bunu alırız derdik.şimdi o bile o dükyanların önünden geçmemeye bakmamaya çalışıyor.oda yitirdi umudunu 🙁 ben ne zaman anne olacağım 🙁
arkadalar kimse yokmu
ben çok heyecanlanıyorum sonuç haftaya belli olcak
arkadalar kimse yokmu
ben çok heyecanlanıyorum sonuç haftaya belli olcak
ayyy kıyamam elama iyi yapmışsın canım resmini kaldırmakla çok tatlı nazar değer tabi allah nazarlardan korusun teyzesinin gülü
aman aman kıyamam bende özluyorum canım yaaa sorma ne sohbetlerımız oluyordu sımdı ıse bombossssssss......nasıl gectı sınavın anlat bakalım?ınsalah ıyısındır.....Tatlı cadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, çok ösşedim seni bennnn 🙁((
evet canım oyle zaten....aman yerım ben onu ınsallah cıkarırda bıran once rahatlar yavrum zaten cocukların ıkıncı buyuk derdı bence diş....gecer ınsallah dişlerıde cıktıgına gore kocaman kız olmus ELA... masallah.....selam tatlı cadımmmmm evet ya bu bebekcikler bizi ayırdı 🙂 iyiyiz çok şükür ama diş problemi var galiba. hem çok kaşıyor hem ağzının suyu akıyor hem de iyice iştahı kesildi. çok zorlanıyorum ve üzülüyorum. hayırlısıyla bu da geçer inşallah.
asyacığımın uyku düzenine sevindim ama süte üzüldüm. hayırlısı canım üzülme, çok şükür besleyebileceğimiz mamalar var. biliyorsun benim neredeyse başından beri öyle. herşey allahtan.