Kizlar selaam🙂Sanirim sadece kadayifim burada🙂Ben cennet meyvemi,mis kokulu prensesimi 18 haziran cumartesi saat 11.06 da kucagima aldim.Sonsuz sükürler olsunki kizimin sagligi iyi.Normal dogum oldu,bende iyim cok sükür.Kizim 2940 gr agirliginda ve boyu 48 cm.Cok minicik ama cooook tatliii🙂Allahim bekleyen,isteyen,hamile olan herkese nasib etsin bu muhtesem duyguyu.Hepinizi cok seviyorum.Bu topige cok sey borcluyum...
aaa lale geçmiş olsun .. peki ilk başta yüksek doz verseydi keşke yaa..hey ALLAH tüh yaa..Kızlar mrb, bugün dr kontrolüm vardı, çok moralim bozuldu, 1 tane yumurta olmuş, bu şekilde tüp bebek için gönderemem dedi, bakalım perşembe günü tekrar bakıcak, o zaman kesin durum belli olacak...
Ben suratımı asmışım herhalde ne oldu dedi, üzüldüm dedim, üzülmenize gerek yok dedi, hormonlarınız gayit iyi durumda dedi, şu aşamada sizi tanıyoruz, ilaca vereceğiniz tepkiyi ölçüyoruz, bu şuna bezer dedi "bir kişi bir 70'lik içer hiç etkilenmez ama bir başkası 1 kadehte küfelik olur", bu ay dahaucuz yöntemler deneriz yada doğal yolla deneriz, bir daha ki ay daha yüksek doz ilac başlar öyle gidersiniz dedi... Dedi demesine de,temmuzun 21 inde ben 40 ıma giriyorum artık devlet yadımı alamayacağız, eşimde bu ay oldu oldu yoksa bırakırız diyor...
Kizlar selaam🙂Sanirim sadece kadayifim burada🙂Ben cennet meyvemi,mis kokulu prensesimi 18 haziran cumartesi saat 11.06 da kucagima aldim.Sonsuz sükürler olsunki kizimin sagligi iyi.Normal dogum oldu,bende iyim cok sükür.Kizim 2940 gr agirliginda ve boyu 48 cm.Cok minicik ama cooook tatliii🙂Allahim bekleyen,isteyen,hamile olan herkese nasib etsin bu muhtesem duyguyu.Hepinizi cok seviyorum.Bu topige cok sey borcluyum...
Kızlar mrb, bugün dr kontrolüm vardı, çok moralim bozuldu, 1 tane yumurta olmuş, bu şekilde tüp bebek için gönderemem dedi, bakalım perşembe günü tekrar bakıcak, o zaman kesin durum belli olacak...
Ben suratımı asmışım herhalde ne oldu dedi, üzüldüm dedim, üzülmenize gerek yok dedi, hormonlarınız gayit iyi durumda dedi, şu aşamada sizi tanıyoruz, ilaca vereceğiniz tepkiyi ölçüyoruz, bu şuna bezer dedi "bir kişi bir 70'lik içer hiç etkilenmez ama bir başkası 1 kadehte küfelik olur", bu ay dahaucuz yöntemler deneriz yada doğal yolla deneriz, bir daha ki ay daha yüksek doz ilac başlar öyle gidersiniz dedi... Dedi demesine de,temmuzun 21 inde ben 40 ıma giriyorum artık devlet yadımı alamayacağız, eşimde bu ay oldu oldu yoksa bırakırız diyor...
aaa lale geçmiş olsun .. peki ilk başta yüksek doz verseydi keşke yaa..hey ALLAH tüh yaa..
e ne olacak şimdi peki .
dur bakalım perşembe belki 1 tane daha yumurtan çıkar bellimi olur
laracım gozunuzaydın....allahım saglıkla annesıyle babasıyla beraber ınsallah guzel gunlerle buyumeyı nasıp eder....
laloşummm canım dualarımız senınle bak dokturunda ıyı seyler soylemıs cok sukur sıkıntı yok olacak ben ınanıyorum oyle ınanıyorum kı sana anlatamam.....guzel haberlerle gelırsın ınsallah ınan yazısamasak da cogu arkadasımız gıbı bende sırf senden haber almak ıcın acıyorum dualarım senınle her kokladıgımda asyamı ınan adın dılımde duayla.....sakın strese gırme sakın ol canım benım....
Sağol tatlıcadımmmm benim 🙂
Sadece benim için buralara girmeniz beni çok duygulandırıyor ve bende sizlere iyi haberler verebilmek için uğraşıyorum gördüğünüz gibi ama elimden gelen bu, gerisini Rabbim bilecek artık ...
Duaların içinde Allah razı olsun, hakkını helal et lütfen... O minik tatlı cadım Asya'mı da benim için öp kokla 🙂
- . .> ' ( ........ =(\ /.= ........... -;.-' ............. Cok tesekkür ederim gevezecim.Amin canim,Allah kimsenin kucagini bos birakmasin...tebrik ederim lara allah bebeğin beraber uzun ömürler vesin rabbim bizlerede nasip eylesin bu güzel duyguyu
Cok tesekkür ederim,amin fistigim🙂Tabiiki öpüp koklarim senin yerine teyzesi🙂Darisi sana ve bekleyen,isteyen herkese olsun insallah.Senide göbüsünden öperim elmali kurabiyem...olurmu tatlım öle şey mevlamdan ümit kesilmez inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla gönderecek meleğini
oyyyyy güccük cadım doğdu demek çokkk sevindim güzelim allahım uzun sağlıklı ömürler versin inş meleğine çok öpüyorum ikinizide güccük kurabiyemi öp kokl benim yerime teyzesi yer o miniği ya allahım bahtını açık etsin darısı başimıza inş canımın içi
Nurum,canim arkadasim,cok tesekkür ederim tatlim.Dogru söylüyorsun canim yaa,hey gidi günler🙂Hele izgilim,sen ve ben ates ölcme topiginin sanslilarindaniz🙂Ne güzel sohbetler,ne güzel heyecanlar paylastik burada.Koklamazmiyim teyzesi,sende eymen pasami öp benim yerime.Sizde Allah a emanet olun.Belki birgün tekrar karsilasmak nasib olur.Öptüm canim...laram tebrikler canm arkadaşım hey gidi günler yaa neler yaşadık çok şükür yavrularımızı kucakladık sağlıkla büyüt cnm prensesini kokla bnm için aeolun tatlım
Tesekkürler lalem🙂Amin canim,Allah hepimizin yavrularina uzun ömür,saglik versin insallah.Öptüm birtanem...Gozun aydin canim.. Allah uzun omur saglik versin insallah