M€kan-ül üni

Yalnızlığımı düğümlüyorum şimdi ayağıma.. Çözülmemecesine bağlıyorum.. Sıkıyorum.. Ayaklarım acıyor. Yüreğime benzetiyorum sonra.. Sıktıkça acıyor!
Birbirine dolaşıyor ayaklarım. Düşe kalka yürümeye çalışıyorum.Olmuyor! Düşüyorum da, düştüğüm yerden kalkamıyorum aslında.. Gittikçe batıyorum..Canım acıyor..Ayaklarım dolanıyor..Yüreğim susuyor..
Biliyorum.. Hoşuna gidiyor canımı acıtmak.
Biliyorum.. Büyük haz duyuyorsun.
Biliyorum.. Sen duygusuzsun!
Görmüyorum! Duymuyorum! Lanet olasıca.. YOKSUN!!
İsyan etmek istemiyorum artık. Ben böylede yaşayabilirim aslında. Neden olmasınki?!.. Diye düşünüyorum ama..Sadece düşünmekle yetiniyorum aslında...
Biliyorum.. Yaşamalıyım herşeye inat.
Biliyorum.. Hayat ben varsam var.
Kukla gibi oynatıyo beni hayat. Sürükleniyorum ordan oraya.. Dolanıyorum etrafında. Farkında bile değilsin! Umrunda değilmişim oysa.. Diyorumki artık; sende umrumda değilsin aslında...
Oynatıyorlar beni!! Karşı gelemiyorum oyunlara!
Yoruldum artık... Bitsin savaşlar.. BİT artık!! Lanet olasıca...
Ters düz olmuşum umrunuzda değil. Beni bilen bilir zaten. Dert etmiyorum kendime beni anlamamanızı.. Ben kendime yeterim. Ben, kendim için varım zaten..
Oysaki düşüncelerim farklıydı benim.. Ne kadar değişiyormuş insan.. Yaş ilerledikçe düşüncelerde değişiyormuş.. Büyüdükçe anlıyor insan..
Böylesi en güzeli belkide..Ters düz yaşıyorum hayatı...Kaybettiğim zamanı...
Ağlıyorum.. Eskiden senin için ağlamış olmama
Ağlıyorum.. Hiçbir şeyi haketmediğin halde, sana değer vermeme
Ağlıyorum.. Hayatımı yaşamak varken, sessizliğe çekilmeme....
Hiçbirşey için değmezmiş oysaki.. Ağlarken anlıyorum. Sen değmezsin..Yaşlarım değmez..Hayatımı senin yüzünden zehir etmeme değmez.. Artık eski ben'le karşı karşıyasın.. Üzülsemmi, sevinsemmi bilemiyorum.. Ama bence en mantıklısı bu...
Ellerimle tutuyorum artık hayatı...
Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettiğim zamanı..
Artık herşey farklı olucak.. Eski ben'le karşı karşıyasın.. İster ağla, ister sevin; Sana inat yaşayacağım bu hayatı.....
Herşeye rağmen bu hayat güzel ve yaşamaya değer eveet canımm ..ellerine sağlık süper birseyy ..:dancing:

MELEKLERİM HEPİNİZİN KURBAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN🙂
kurban-bayrami-tebrik.jpg
byram1zw2.gif
kurban_bayrami_tebrik_48769.jpg

Son düzenleme:
Bir umut çizginde yürümek seni sevmek..
Sensizlikle her gece savaşmak..
Seni seven bi yüreğim olduğu için gurur duymak..
Gözlerimin gülerken yüreğimin ağlaması..
Her gece yokluğunda hayal bir sen yaratmak ve o hayali yaşatmak onla yaşamak onla uyumak onla uyanmak ..
Bütün benliğimle sessizliğin içinde sana haykırmak ..
Seni düşünürken umuda ağlamak .. Sevdana haykırmak ..
Sana sevdamdır işte hasrettir özlemektir ...
Gelişine safak saymanın safakların icinde kaybolurken seni aramanın tarifi imkansız hayallere kosmanın anlamı deli bir sevdanın deli bir çocuğun yüreğinde saklıdır ..
Yaşadığım her günde Sol taraftaki yüreğe Şarkılar söyleten şiirler yaşatan sevda anlatılamaz .. Anlatabilirsen gelde anlat ..
Dünümü bugünüme katıp yarınlarla dolu hayallerim var, ve sensizlikle boğuşuyorum buda benim kavgam ..!

Öyle bir rüzgara kapılmışımki Gözümde sen baska resim yok Dilimde senden başka isim yok ve yüreğim gebe umutlara ..! Doğmasını bekliyor içindeki canın ufkuna ....!
İnanıyorum sana inandım inanacağım Allahına kadar .. Sonum hüzünle son bulsada Umutlarım yarınlarım beni bıraksada sen hep olacaksın aklımda ve yüreğimde .. Bi defa yaşarım sevdamı .. Oda sonuna kadar .. Tek kişilik yüreğim .. Arkama aldım sevdamı ve Bağladım koluma zamanı yürüyorum bu yolda Sonu belli yolumun ..! Sen .. Sen .. Sen ..
Bu yürek seni sevdasını Fırtınalı bir okyanustaki dalgalar olarak görüyor yada kurtulusum .. batsam da batacağım yer güvenilir .. Gözlerinin okyanusu ..
işte bu gece yine sevdam yüreğime sığmıyor Bu duygular bu umutlar bu dünler gelecek yarınlar Beklemeler bu Yazılar ve yıldızlar seni anlatmaya yetmiyor .. !

Canımsın ..
Canımda değilsin can zaten sensin ..
Gözümsün gözbebeklerimdeki melek ..
Herşeyim değil Herşeyimdesin ..
Yüreğimi kanatan dikenlerin ne kadar çok olsada, kanatsada ..

GüLümsün ... bide ayaklarıma dolaşan hasret zinciri ile bende o fırtınanın arasında kalan sahipsiz bir tekne .. Sen bundan ne anlıyorsan işte .. Ya o dalgalar benim sonum olacak

Moderatör tarafında düzenlendi:
35477428.gif
35477428.gif

35477428.gif
35477428.gif

Gidersen..Sol Yanımı Sızı
Sarar..Kuşatır İçimi Hüzünler...
ömrüm..özlemini Soluyan Nefeslerimin Esaretine Girer...
İsyan Yağar Gözlerimden..Gecenin Siyahına..Karışır Gider...
Gidersen..Gözlerimin Donuk Bakışları..Ardından Yıkılıverir...
35477428.gif
35477428.gif

Gidersen..Sensizliğin Zemherisi üşütür İliklerimi...
Tebessümlerim Gömülür...Gecenin Zifiri Karanlığında..Erir..
Turnaları Uçmaz Sevda Gölümün..Giderler..Dönmezler Geri...
Gidersen...özlemin Kayalarına çarpar Benliğim..Can Verir...

35477428.gif
35477428.gif

Gidersen..Yalnızlığımın Gözyaşında Boğulur..Gözlerim..
Yıkılır Umutları ömrümün..Yorgun Düşer..Hislerim...
Daralır İçim..Acıya Dönüşür Sensiz Aldığım Her Nefesim...
Gidersen..Hüzünleri Kuşanır... Senle Atan Yüreğim...

35477428.gif
35477428.gif

Gitme!! Ne Olur...Gitme..Gitme..

35477428.gif
35477428.gif

Geri