M€kan-ül üni

..tıq..tıq..tıq......!(kim ooo!....)---bEn AşK---!....Bi deFOL giT YAA!....--(
…gitme…
…çünkü…
…seni seviyorum…
…belki kendime alışamadım ama sana alıştım…

…gitme…
…ve beni mahrum bırakma gülüşünden…

…gitme…
…kulaklarım sesini özlemesin…
…gözlerim aramasın her yerde siluetini…

…gitme…
…aşktandır hırçınlığım…

…gitme…
…tenim tenini özlemesin…

…gitme…
…ne olur…

…gitme…
…beni sensiz bırakma…

dememek için ..........

..tıq..tıq..tıq......!(kim ooo!....)---bEn AşK---!....Bi deFOL giT YAA!....

diyoruz.

7083581jf9kr4.gif

...gunler gecmek bilmez,geceler gunduzlerden hep daha uzun gelir…yataginda uyuyamazsin,o aklina gelir..gozlerini kapadigin an yaslar akar..actigin zaman yine…ayriligin ertesi gunu en kotu zamandir…kalkarsin yerinden , gozlerin nasil da acir,uyuyali bikac saat olmustur ve deli gibi aglamissindir,radyo hala acik…sonra telefonuna gider elin…hatirlarsin, ayni hizla cekersin elini…,yaslar yine bosalir gozlerinden….onsuzsun… artik ona ait diyilsin,onsuzlugunun ilk gunu hic gecmek bilmez…gozun bi yandan hep telefonda,hep hep…ama hicbirsey yok…kafani dagitmak icin cikarsin disari belki hatirlamam diye, iyi gibisindir…sonra bir sarki calar..allah kahretsin nerden cikti simdi bu sarki…goz yaslari….odana gelirsin…aci cekmek hosuna gidermiscesine acarsin sarkinizi dinlersin, teker teker dusunursu onunla oldugun zamanlari…iste gunler boyle gecip gider…birkac ay olmustur..sabahlari aglamiyosun artik…sadece geceleri, resimlerle yetinirsin…sonra bikac hafta daha…geceleri hala agliyosun, radyo hala caliyo…ama mesajlari silicek gucu buldun kendinde..resimleri de…bikac hafta daha…aglamiyosun artik.radyoyu da kapadin..iyisin galiba…gozlerin doluyo sadece o kadar…sabahlari kalkarken gozlerin acimiyo…mutlusun bile denebilir..biraz kendine bakmaya basliyosun yine,kuafore gidiyosun,saclarini kestiriyorsun,o kdr uzun zaman olmus ki…bir gece ic cekerek yatiyosun..ertesi gunu kalktin, yuzunde garip bi gulumseme,hayirdir…banyoya gidiyosun.. muslugu aciyosun…basini kaldirip aynaya bakiyosun……..O nu gordun ruyanda…evet, onu gordun, bitaneni gordun...elini tuttun, sarildin, optun, saclarini oksadin, eskisi gibi…. Goz yaslari…akti akti akti….odana gittin…radyonun dugmesine bastin, yine acikli kanal…acimasiz sarkilar…iste o geceler yine basladi, gecmeyen uzun geceler…resmini ariyosun bulamiyosun…1 tane varmiydi acaba, evet vardi bilgisayarinda sadece 1 tane…acip bakiyosun…aslinda sen onu hic unutmadin…a$iksan yokedemezsin,yangin soner….kulleri kalir…,icin acimaya devam eder…,onun icin akittigin herdamlaya deger diye dusunursun, onun icin agladigin hicbir geceye hicbir gune hicbir saniyeye pisman olmadin ki sen..yine aglayabilirsin o yuzden o hissetmese de....

0.jpg

“Bu sana son yazışım...” diye başlayan bir mektup var şu an karşımda.

“Bu sana son sözüm” dermiş gibi bakan. Simsiyah harflerle kirletilmiş, bembeyaz
bir sayfa. Neresinden bakılsa acı, hangi satırından başlansa hüzün, hangi kelimesi okunsa güvensizlik.

Oysa ki benim; batan güneşin ardından sarıldığım, tepeden aşağı inerken, çakıl
taşlarıyla birlikte yuvarlandığımda düşündüğüm biri var…

“Bu sana son yazışım…” bir ayrılığın ilanı gibi, ölünün üzerine son kürek toprak, gözdeki son damla, son kez el sallamak gibi…

Oysa ki benim; Kışın soğuğunda, dalgaların kayaları dövdüğü anlarda, fırtınalarda savrulurken sığındığım biri var…

“Bu sana son yazışım...” düşündüklerinin, hissettiklerinin ve yaşadıklarının benim için zerre kadar önemi yok demek değilse ne bu? Sen istediğini söyle, senin söylediklerinin hiç bir anlamı yok demek değilse ne bu?

Oysa ki benim; derinlerde soluksuz kaldığımda ve nefesimin bana ait olmadığını sandığımda, sonsuz gibi görünen karanlığın ortasında, umudumun tükendiği anlarda düşündüğüm biri var…

“Bu sana son yazışım…” diye başlayan ve sana hiç inanmadım, sana hiç güvenmedim diye devam eden satırar bunlar. Üstelik inanmam ve güvenmem için yaptığın herşey boşa kürek çekmek, yetersiz, yersiz ve saçma çabalardan başka hiç birşey değil bunlar.

Oysa ki benim; burnumda yağmur kokusu varken, bulutlar hızla akıp geçerken, ve çocuklar ağladığında, perdeler uçuştuğunda düşündüğüm biri var…

“Bu sana son yazışım…” ben bunları hak ettmedim… Ama sen herşeye müstehaksın, üzülmelisin, kırılmalısın, parçalanmalısın, yok olup gitmelisin… Senin söylediklerinden daha değerli başkalarının ne dediği, senden daha değerli başkalarının ne düşündüğü demek bu.

Oysa ki benim; elimi uzattığımda ve saatin her çalışında, yanımdayken özlediğim ve uzaklaşınca her an düşündüğüm biri var…

“Bu sana son yazışım…” Açıkca dilediğini yap, ben istediğim kadar daha yanındayım. Kendimi hazır hissedince girdiğim gibi çıkacağım hayatından demek bu?

Oysa ki; Aklımın kıyısında dolaşan ve dilimin ucundayken yanarcasına düşündüğüm, deniz gözlerinde dolaşırken yemyeşil ormanlarda yok olup gittiğim biri var…

Tek kişilik dünyamda ölçülü adımlarla yürüyorum. Boshwer dim ve ben artık kendi MaSaL ıma dönüyorum. Sana geliyorum. Aylardan Nisan, sabahın erken saatleri ve bahar…

Dokunma satırlarıma aklından bile geçirme! Ne doğrum senin doğrun ne yanlışım yanlışın...

Çiziyorum yazılan eski satırları, yok aslında içimde hiçbir kin tanesi. Aklımın uçsuz bucaksız kurak bozkırlarında şimşekler çakıyor. Yeniden bulabilir miyim bir umut yetisi?

Virgüller koyamazsın benim hayallerime,

Noktalar yerleştiremezsin, bitiren acımı kederlerimi

Yoktur başı sonu mısralarımın

Hiçbir ünlem taşıyamaz imdatlarımı...

Küçük bir gri bulut yumağı alıp, yalvarıyorum düşürsün birkaç yağmur tanesi. Bir yeşilliği hasret sulanmayan aklım duruyorum esen poyrazların önünde. Kuruyor Tanrım bir bir düşüncelerim, donuyor ayazında sabahın olmayan mor güneşleri ne anlam buluyor birkaç söz, istemiyorum dokunma hatta uzatma elini...

Dokunma satırlarıma aklından bile geçirme

Ne doğrum senin doğrun, ne yanlışım yanlışın

Sen ki sen, düşün hangi gece sabahladın ayla?

Hangi yıldıza acaba benim gibi baktın?

Ben yüreğimin demirlerine soğuk soğuk parmaklarımı geçirirken,

Sen kendini hangi yalanlara sattın?

İçimde uluyan köpek gibi pişmanlıklarıma, aklımın en uçsuz bucaksız kurak bozkırlarında leşleri sevgilerimin bende koşacak bozkır çok içim kokuyor...

Sen ki sen, hangi soruma cevap oldun yoluma yoldaş?

Ne gün umut bildin umutsuzluğumu?

Yalan yanlış sözlerini döktüğün hangi gecenin lanet saatinde küfrediyor yüzüne utanıyorsun yeminlerinden,

Defol kalbimden!!!

Aşk Yalan mı Gerçek mi ? Sen Söyle Hayat !
72971593sg2.jpg

Su Gibi Akıp Gitti Yıllarım
Aşkı Ararken Bitti Bütün Yollarım
Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım
Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım

Bomboş Kaldı Zamanla Avuçlarım
Ben Hep Bekledim Hiç Giden Olmadım

Hazırım Kendimden Geçmeye Aşk İsterse
Kelebek Ömrü Kadar Kısa Sürse
Dönemem Artık Senin Olduğun Şehre
Kanıyor Mazim İçinde Öylece

Görmeden Duymadan Mümkünmü Yaşamak
Ellerim Dokunmadan
Aşk Yalanmı Gerçekmi
" Sen Söyle Hayat ! "

Ben ve Ben

Bir hayali sevdim ben
Kendimi sevmeyi sevdim
Onu sevmeyi sevdim
O
Kim o
Bilmiyorum
Yoksa
Sevmeyi mi bilmiyorum
Hayallerimde yaşattığım aşkı
Gerçekte bulamamak mı
Beni bu hale getiren
Bilmiyorum
Yoksa
Sevgiye duyduğum açlık mı
Yanılmış olmalıyım
Ben duygusuz alçak olamam
Bu kadar ruhsuz olamam
Bu kadar küskün olamam
İçimdeki şey
Neysen çık ortaya
Göster kendini
Boyunu , posunu ki;
Seninle mücadele edebileyim.
İçimdeki O,
Çık ortaya ki;
Güçlerimiz birleşsin
İçimdeki Sen,
Çık ortaya hadi
Dürüstçe,erkekçe
Saklanma artık.
Haykırmak istiyorum
Neyi
Bilmiyorum
Dışımdaki Ben,
Kapatma kapılarını
İzin ver
Çöz zincirlerini esirinin
Çöz ki;
Gerçek karşılaşma olsun
Ben kimim
Sen kimsin
Meydan okumayın birbirinize
Bırakın zincirleri
Tek başına yaşayabilirsiniz
Korkmayın birbirinizden
İçimdeki Sen’i esir alan Ben
İzin ver
Çıkart Ben’den Sen’i ki;
Ben’le Sen’i tekrar toplayayım
Biz olsun, Bir olsun…..

Hiç olmadık bir zamanda anlar insan gerçeğini
Geçmişin derinliklerine gömmüştüm..Nicedir sevgiye olan Hasretimi.

182.gif

Her yeni günde..Biraz daha büyüdü içimdeki boşluk..Bazen yerini melankoliye bıraksa da
Sonuçta hep..Yalnızlığa gebeydim sanki
Bir gün
Doğacak beni aşan duygular
Biliyorum..
182.gif

Verebilecek hesabım yok aslında
Boşlukta geçen yıllarıma
Ama
Bir sevda borçluydum
Duygularıma.

182.gif

Bazen