Misafirlerinizi şımartacak sofralar sizin elinizde

M

Misafir

Forum Okuru
Misafirlerinizi şımartacak sofralar sizin elinizde
eve yemeğe aldınız misafirlerinizin yemeklerin tadından ziyade birde sofranın şıklığından etkilenip kıskanmasını hangi kadın istemez ki :D:D o zaman sizler için tüyolar buyrun :D:D

Sofranızı şenlendirin...
126875-misafirlerinizi-simartacak-sofralar-sizin-elinizde.html
Misafirlerinizi şımartacak sofralarda, kendi el becerinizi kullanarak şaşırtıcı sürprizler hazırlayabilirsiniz.

Çiçeklendirin
Sofrada oturacak kişilerin yerlerini belirlemek üzere, kalmış kumaş parçalarından üç parça çiçek kesin. İlk ikisini ters yüzünden dikin ve açık bıraktığınız alandan yüzünü çevirip, içini pamuk ya da elyafla doldurun. Açık kısmı dikin. Çiçek yastığa isim kartonunu düğme dikerek sabitleyin.

Elmaya iliştirin
Masa isim kartlarınızı elmalara iliştirin. Bu iş için çiçek telinden arzu ettiğiniz kalınlıkta ve uzunlukta birkaç parçayı yan keski yardımıyla kesin. Tellerin bir ucunu yuvarlak uçlu pense yardımı ile bükerek birleştirin. Bu uçtan isim kartını tele geçirin. Buraya bir göz yapın. Gözü meyvenin sapına tutturun. Tellerin boşta kalan uçlarına arzu ettiğiniz aksesuarları takın.

CD'lere başvurun
Eski CD'lerinizin üzerine uygun keseceğiniz kumaş ya da kağıt gibi bir materyali, tutkal yardımıyla yapıştırın. Aynı materyalden bir de cep yapın. Mönüyü yazdığınız kartı bu ceplere yerleştirin.

Papatya falı açın
Şişe ve sürahilerinizin yüzeylerine minik papatyalar yapıştırarak, mutluluk dağıtan kombinasyonlar oluşturabilirsiniz.

Ekmeğe kılıf yapın
Masanızı hazırlarken, ince kartonlardan kesilen motiflerin birleştirilmesiyle ekmekleriniz için kılıflar hazırlayabilirsiniz. İki motifi kenarlarından delgeç yardımıyla delin ve bağları deliklerden geçirip, motifleri fiyonklar yardımıyla birleştirin.

Sarıp sarmalayın
Bardağınıza mum koyarak, bardağın dış yüzeyini kağıt bardak altlıklarını yapıştırarak sabitleyin. Dış yüzeye bir kurdele de yapıştırabilirsiniz.

Bardak altlığı kesin
Kumaş parçalarından ve kalın kartondan ikişer adet çiçek motifi kesin. Kumaş çiçekleri, kartonun altına ve üstüne yapıştırın. Bardak altının alt ve üst yüzeyine, şeffaflaşan bir yüzey tutkalı ve koruyucu tabaka sürün. İşlemi iki, üç kez tekrarlayın.

Sıkıca bağlayın
Peçetenizi katlayarak, çatal, bıçak ya da kaşığı, çiçek teli veya rafya yardımıyla peçeteye bağlayın. Telin ucuna takacağınız birkaç parça düğme veya boncuk şıklık katacaktır.

Tabakları çevreleyin
Evde hazır olarak bulabileceğiniz yapay çiçekler ile tabaklarınızın etrafını bezeyin.
 
Geri
Üst