Moda dünyasının 2018 kış ayakkabı trendleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Moda dünyasının 2018 kış ayakkabı trendleri
kışlık ayakkabı modelleri, 2018 kış ayakkabı modası, yeni ayakkabı modelleri, yeni sezon çizme modelleri ile ilgili bilgileri bu konumuz da paylaşıyoruz.

Her sezon moda dünyasın da farklı tasarımlar görmeye alıştık artık... Gerçi bazı tasarımlar yada renkler ilk bakışta bize itici gelsede bir süre sonra ne kadar moda olduğunu gördüğümüz de şaşırıp kalıyor hatta modanın geresin de kalmamak için başta belkide itici gelip sevmediğimiz tasarımları daha sonra satın alıyorsunuz.

Kış aylarının vazgeçilmezi haline gelen bot ve çizme modellerinin yanısıra kışlık ayakkabı modellerini gördüğünüzde eminim ki birçoğunuzun aklından "bu nasıl moda asla giymem" diye geçecektir.

Ama dediğim gibi moda trendlerini belirleyen dünyaca ünlü modacılar birazdan sizler için paylaşacağım 2017/2018 kış ayakkabı trendlerini bu şekil de belirleyerek moda severlere tanıttı...


8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg


Daha önce sizlerle bu kış çorap çizmeler sezon da çok moda diye konumuzu paylaşmıştım. Kısa sürede çok büyük ilgi görerek kullanımı ve rahatlığının yanısıra streç şekli ile ayağı v ebileği sardığından dolayı bayanlar tarafından çok sevilerek popüler bir hale geldi.

Diğer kışlık ayakkabı modasın da neler var diye merak edenler için hemen açıklamalarımı yapıyorum;

Öncelikle yeni sezon ayakkabı modası inanılmaz renkli tasarımlardan oluşuyor. Hatta ayakkabıların dış tarafında yer alan ve geçtiğimiz sezon başlayan nakış modası yer alarak farklı nakış desenleri ayakkabılar da yer alıyor.

Çizme modasın da ne var derseniz; Işıltılı ve neon renkler yeni sezon da çizme modasına taşınarak rengarenk çizmeler moda dünyasına adım atıyor. Yine geçtiğimiz sezon moda renklerden olan dore, altın sarısı ve gümüş renkleri çizme modellerinde de farklı tasarımlar halinde yer alıyor.


1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg


Yeni sezonun trend ayakkabı modasından seçtiğimiz örnekleri sizler için paylaştım. Ama benim şahsi görüşüm hep şu olmuştur; Aslın da modayı birazda siz yaratmalısınız. Ne ile nasıl rahat ediyorsanız bence sizin için moda odur. Sonuçta her sezon farklı moda trendleri önümüze çıkıyor ve bir bakıyorsunuz diğer sezon yok oluyor o yüzden kuru kalabalıklarla dolabınızı dolduracağınıza gerçekten içinize sinen ve rahat edebileceğiniz tasarımları kullanmaya bakın;) Ama yinede çok fazla modanın geresinde kalmayın bazen moda diye bir bakmışsınız baştan aşağı rüküş bir hale ggelmişsiniz hahaha

Yeni sezonun ayakkabı modasın da benim favorim herzaman ki gibi vazgeçilmezlerim olan bot ve çizme modelleri ama desensiz olanları çünkü çok fazla desenli ayakkabıları sevmiyorum tabi sevenede saygımız var diyorum...
 
Geri
Üst