Modayı Takip Eden Ünlüler

neslihanyare

Üye
Üye
Modayı Takip Eden Ünlüler
Ünlüler modayı en fazla takip edilen insanlardır. Aynı zamanda moda ünlüler ile birlikte şekillenebilen bir kavramdır. Ünlü olmak oldukça fazla kişi tarafından takip edilmek anlamı da taşımaktadır. Dolayısı ile ünlüler giydiklerine oldukça dikkat etmektedirler.


1. Jane Lynch
Moday%C4%B1-Takip-Eden-%C3%9Cnl%C3%BCler-3.jpg





Jane Lynch uzun bir elbise seçerek doğru bir karar vermekte. Kısa boylu kadınların uzun elbiseleri iyi taşıyamadığı bilinmektedir. Elbise rengi ve koldaki aksesuarların birbiri ile uyumu oldukça göze hoş gelmekte. Böyle bir elbise için açık ayakkabı seçmek oldukça yerinde verilmiş bir karar. Saçlar yukarda toplanarak üst vücut hatları ön plana çıkarılmakta ve böylelikle elbise tamamlanmakta.


2. Lea Michele


Moday%C4%B1-Takip-Eden-%C3%9Cnl%C3%BCler-2.jpg



Davetlerin en gözde moda kıyafetleri olan uzun kesimler Lea Michele içinde ilgi çekici görünmek amacıyla seçilmiş olsa gerek. Vücut hatlarının ön plana çıkarılması hedeflenmiş gibi görünse de seçilen kırmızı renk tüm gözlerin odak noktası olmayı sağlamakta. Lea zarafeti ile elbiseyi bütünleştirerek güzel bir görüntü sergiliyor.


3. Dianna Agron
Moday%C4%B1-Takip-Eden-%C3%9Cnl%C3%BCler-1.jpg





Yine benzersiz bir uzun kesim. Farklı mavi tonlar ile parıldayan deniz anımsatılıyor adeta. Bilekteki hoş aksesuar rengi ve modeli itibari ile bütünlük sağlıyor. Küpeler ile aksesuarın uyumu ise göz kamaştırıcı. Çanta hoş bir tamamlayıcılık katıyor.


4. Naya Rivera
Moday%C4%B1-Takip-Eden-%C3%9Cnl%C3%BCler-4.jpg





Siyahın asaletini en güzel yansıtan elbiselerden bir tanesi. Ten rengi göz önüne alındığında doğru bir renk seçimi yapılmış. Yine vücut hatlarının belirginliği ön plana çıkarılarak göz kamaştırılıyor. Aksesuar olmaması her ne kadar eksiklik gibi görünse de sağ parmaktaki yüzük sade şıklık kavramını anımsatıyor.


5. Amber Riley
Moday%C4%B1-Takip-Eden-%C3%9Cnl%C3%BCler.jpg





Aşağı doğru bollaşan elbise fazla kiloların saklanması noktasında doğru bir seçim. Vücut hatlarının fazla ortaya çıkarılmadan gösterilmesi ve son moda kıyafet olması gibi kriterler yapılan seçimin doğru olduğunu gösteriyor.
 
Geri
Üst