Nar yemekten kabız olunur mu hanımlar?

G

gkmn..

Forum Okuru
Nar yemekten kabız olunur mu hanımlar?

Nar kabızlık yapar mı melek kadınlar kulubü nar kabız mı yapar ishal mi forum'da.​

Merhaba arkadaşlar kış boyunca eşim poşet poşet nar getirdi hem suyunu içtik hem bu narları ailecek yedik. Bir aydır bende aşırı bir kabızlık var bunun nedeni nar olabilir mi? Arkadaşlar nar kabızlık yapar mı çünkü kış boyu çok nar yedik ve narların kabızlık yapıp yapamayacağını sormak istiyorum. Yani narı fazla tüketmek kabız yapar mı? Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Benim kabızlık sebebim nedir?
 
Merhaba
Nar çok faydalıdır aslında ama kabızlık yapar diye bir şeyle karşılaşmadım aksine aslında nar içeriğinde bulundurduğu lifleri sayesinde kabızlığı önler sizin kabızlığınız nardan kaynaklı olmayabilir bunun için başka bir şey başka bir sebep aramanızda fayda var nar oldukça yüksek lifli bir meyve olduğu için bunun kabızlık yapacağını kesinlikle düşünmüyorum. Sadece nar yemek değil nar suyu da oldukça faydalıdır özellikle ve özellikle bol C vitamini içerir ve nar kabızlık yapmaz aksine dediğim gibi kabızlığı önler. Nar bağırsakların düzenli işleyişine de yardım eder ama her şeyin fazlası zarar olduğu gibi narı da çok fazla tüketmemeye özen gösterin günlük bir buçuk iki bardağı geçmeyin başka bir sebepten kaynaklı kabızlık durumu varsa bunu yiyecek alışkanlıklarımızı değiştirerek çözüm bulabilirsiniz bol su içmeyi de ihmal etmeyin.

Kabızlık sorunu yaşıyorsanız eğer size aşağıdaki linkten bir konu paylaşacağım ''işte kabızlık giderici detoks çayı tarifi'' bu konuyu incelerseniz kabızlık sorununa son verebilirsiniz kolayca.

 
Geri
Üst