Ne Sevdalara Meze Oldun Sen Ne Sevdalara Meze Oldun Sen

AYTASI

Aktif Üye
Üye
Ne Sevdalara Meze Oldun Sen Ne Sevdalara Meze Oldun Sen
Ne Sevdalara Meze Oldun Sen


Kaç sevdada yitip gitti sevmelerin. Kaç gecen harab oldu hüzünlere boğularak. Özür diLerim senden, bu kadar ızdıraba sokmamalıydı bu bencil, klişeleşmiş düşüncelerim.

Hem neden kendimizde suç arıyoruz ki ey sevgili yüreğim. Biz hep sadık hep iyi duygularla el uzatmadık mı sewdalara? Oysa onlar.

Oysa onlar güLüp geçtiler. Belki hiç umursamadılar. Sadece vakit geçirmek içindi boşaydı güLüşLeri bir anLıktı sewişleri. Derbeder eTTiLer isyankar eTTiler bizi.

Günahımız neydi ey sevgiLi yüreğim. Günahımız neydi. Sewemezmiydik. Sewmeden ötelere giden iLah gibi gördüğümüz sewgiLiLere ne oLdu. Şimdi isyanları oynarken boşalan kadehLerimizin yitip giden sewişLerimizin hesabını kim vericek.

OnLardamı düşünüyor.

Bırak yüreğim birbirimizi aLdatmıyaLım sen yine bana teseLLi verip fazla içmememi isTiyorsun. Bu kaçıncı Tövbemiz hatırlıyormusun. Her yiTip giden sewdadan sonra içip kahredip ağlamadık mı isyanlar edip yeminLer edip bir daha oLmuyacak demedik mi? Şimdi Yine aynıyız dünden beter yarınLara hazırLıyoruz kendimizi.

Dünyamızı cehennem eTTiLer. ne yapıcaz sewgiLi yüreğim. Artık sewdaLara kanmayaLım yitip giden sewdaLara.

Ya o cıkarsa karşımıza hani rüyaLarımızda beyazLar içinde geLen bize bizden öTe sım sıkı sarılan O geLirse. Öne eğmiş başımız onu farketmez se ya alkolden buğulanan yaşlı gözLerimiz onu seçemez se sevgili yüreğim sonumuz ne olur.

Sonumuz bu günden beTer oLmaz sevgiLi yüreğim. Boşverelim arTık benim senden senin benden başka ve birde yaLnızLığımızdan başka kimimiz varki. Gel sewgiLi yüreğim. AyıLmamızı bekLiyen keder doLu, dop doLu bir gün daha bizi bekLiyor. Yeni ufukLara yeni sewdaLara uzanacağız seninLe. Ama yüreğim unuTmayaLım onLar yiTip giden sewdaLarımızın hesabını vermedi ama biz çakırkeyf hesabımızı vereLim. Ne me Lazım dönüp doLaşacağımız mekan burası.

HatırLıyormusun sewgiLi yüreğim. Bir yaz günüydü. Hani o biTmeyecek sandığımız masaL gibi sewdaLarımızdan birini kaybeTTikten sonra hep beraber, sen sewgiLi yüreğim ben ve dosTumuz yaLnızLık iLe ilk yudumlarımızıda bu masada aLmıştık. iLk kusurumuz gibiydi gençliğimize aTıLan zehRin tohumLarıydı sanki. Kendi eLLerimizLe bedenimize serpTiğimiz. We şimdi bir balıkçının ağından kurtuLmaya çaLışan ufak bir baLık gibi kaçmak isTiyoruz çırpınıyoruz ama kaçamıyoruz bu yerLerden.

BeLkide kaçmak isTemiyoruz sevgiLi yüreğim. Kaçmak isTemiyoruz.

(alinti)
 

BeLkide kaçmak isTemiyoruz sevgiLi yüreğim. Kaçmak isTemiyoruz.

işte son nokta ve gercek olan tek cewap...tesekkürler canımm
 
Geri
Üst