Ben 6bucuk aylik evliyim yasim 19 cocuk istiyoruz ama daha bisey olmadi piskolojim darmadagin kendimi iyi hissetmiyorumm .. anne duygusunu tatmak istiyorumm sabirzim allah yardimci olsun benim durumumda olanlara :((
 
Süper yaa hamile kalmak isteyenler kessinlilkle okumalı burada yazanları gerçekten ama gerçekten harika şeyler yazmışsınız beyza ya da tşklr ediyorum tek kelime ile harikasınız
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
10 senelik evliyim bu esnada bebek sahibi olmak için hemen hemenher yolu eşimle birlikte denedik ama ne yazık ki bebek sahibi olamadık. Artık yoruldum ve herşeyi oluruna bırakmak istiyorum herkesin bu dünyada sınavı varmış Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizi benden sonra evlenen çoluk çocuğa karıştı buda benim sınıvım diyorum isyan etmiyorum inşallah Allah tez zamanda bana da tüm isteyenlere de hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eder
 
Moralinizi bozmayın .. 15-20 yıl sonra bile anne olanlar var. Evet buda bir imtihan.Ne mutlu sizeki bunun farkındasınız. Allah tüm isteyene hayırlı evlatlar nasip etsin..
 
Merhaba,

Kendi kafanıza göre ilaç almayın.Önce hekime gidip muayene olun.Düzensizliğinizin nedeni için hormonlarınıza bakılıcak + elle muayene + usg ile muayene yapılıcak. Değerlendirme sonrası uygun tedaviye başlanır.(Eczaneler de reçetesiz ilaç vermiyor)
 
Ben 3 yıllık evliyim. Eşimle gayet mutluyduk fakat benim hamilelik saplantım yüzümden evliliğimiz her geçen gün uçuruma doğru sürükleniyor. Ben de herhangi bir problem yok. İki kez tüp bebek denedik yine aynı sonuç. Psikoloji diye bir şey kalmadı. Eşimden uzaklaşmaya başladığımı düşünüyorum. Çok gencim ve çocuk sahibi olmak için deliriyorum.


Yaşım 35 e geldi. Böyle giderse yaşım da geçecek ve anne olabilme şansım iyice azalacak. Çıldırmak üzereyim. Sinir bozukluğundan günlerim uyuyarak geçiyor. Allah hiç kimseyi bu duruma düşürmesin gerçekten çok zor. Bir kez daha tüp bebek yöntemini deneyeceğim ve olmazsa sanırım tamamen umutlarımı yitireceğim.
 
Merhaba , Hem yaşım genç diyorsunuz hem yaşım geçiyor diye takıntı yapıyorsunuz .Yapmayın.Stres gebe kalmayı engeller.35 Yaş doğruganlık için iyi lakin sonrası kritik .Yaşın ilerlemesi ile ,kalitesiz yumurta üretimi başlar. Tedaviyi fazla ertelemeyin derim.Umudunuzu yitirmeyin 5-6 hatta daha fazla tüp bebek tedavisi görüpte gebe kalanlar var.Umarım en kısa zaman da anne olursunuz.
 
Geri
Üst