Iyi aksamlar ben bugun doktora gittim kan tahlili yapildi hicbir sorun cikmadi doktor kolmen hapi vereyim dedi sonra esinde baktrmali bir sorun varmi diye dedi istersen sonra verim ilaci dedi bende daha fazla ertelensin istemedim ilac verdi bana bes gun sonra bitmis olacak ve tekrar gidecgim insallah . Ama bu hapi kullanip sıkintı yasayanlar olmus oyle bisey olmaz dimi endise ettim bende .
 
İlacı doktor tavsiyesiyle kullanıcaksınız. Muayeneden geçmişsiniz sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama her ilacın yan etkisi olduğu gibi klomenin de var.Tedavi esnasın da kist oluşumu olabilir.
 
Ee ne yapmaliyım kullanmasam mı ? Doktor illaki kullan demedi ama cocuk istediģimi soyledigim halde pek bir aciklama yapmadi yardimci olmadi sadece bu ilaci soyledi bitince gel dedi bende çözüm arıyorum. O yüzden kullanmak zorunda hissediyorum. insallah sıkıntı olmaz .
 
Valla kullanıp kullanmamak senin tercihin. Sonuçta başka çaren yok. Her ilacın yan etkisi var, her ameliyatın komplikasyonu var.Bazen bazı şeyleri göze almak gerekiyor. Sen bence ilacı kullanmadan önce kafandaki soruları doktoruna sor .Hiç değilse ilacını ,içine sinerek kullanırsın.
 
Selam.Allah hepimizin yardimcisi olsun ilk once sunu soyleyeyim.bende 2 yillik evliyim ve bebeyim olmuyor.ama cok istiyorum doktor deyistirdim kac tane hicbiri bana yardim edemedi.bende yumurta catlama sorunu var ve hep kist oluyor.InsAllah Allah banada isteyenlerede hamileliyi yasatir.bende cok uzuluyorum ama Allaha inandigim icin sabr ediyorum.
 
Merhaba canım üzülme .Yumurta çatlaması ilaçla tedavi ediliyor ciddi bir problem değil yani. Kistler için soğan kürünü yap .Birde bol bol brokoli tüket .Brokoli hem meme hemde rahim kistlerine iyi geliyor. İnşallah tez zamanda sende hamiş kalırsın.
 
Beyza hanım ben klomen kullandim bir gun sonra doktora gittim ultrason cekti elime verdi ben o an sormadim aklima gelmedi ama sayisini ve boyutunu sormayi unuttum nasil anlarim bu kaģittan . ?
 
Merhaba,

Usg incelemesi nin sonucu hakkın da hekiminizin sizi bilgilendirmesi lazımdı. Siz görsele bakıp anlayamazsınız. + Klomen sonrası ya çatlatma iğnesi uygulanır , yada yumurtanın kendiliğin den çatlaması gerekir. Buna göre de birliktelik tarihi hakkkın da bilgi verilir. Hekiminiz hiç konuşmadımı sizinle ?
 
Geri
Üst