Nub teorisi yorumu istiyorum nedir allaşkına

N

neome

Forum Okuru
Nub teorisi yorumu istiyorum nedir allaşkına
Kızlar bu nub teorisi ile cinsiyetin belirlenmesi olayını duydum nobda olabilir buna göre cinsiyet nası belirleniyor bunu belirlemede faktör ne ne yapmam gerekiyor nereden sizlere resim gönderebilirim ve gerçekten doğru çıkanlar var mıy orum istiyorum tşk.
 
Genellikle bebeğinizin cinsiyetini bir ultrason ile belirlemek için yaklaşık 20 hafta kadar beklemeniz gerekir. Ancak bebeğin cinsiyetini en erken 12 hafta olarak belirleyebileceğini iddia eden bir teori var. Bu teorinin adı Nub teorisi.Nub Teorisi gebeliğin 11. ve 12. haftaları arasındaki ultrason görüntülerini kullanır. Teori, cinsiyeti tahmin etmek için bebeğin genital bölgesini ultrasonda görüldüğü şekilde inceliyor.Detaylı bilgi için aşağıda ki linki ziyaret edin..


Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
 
Tabiki bu teorinin sonuçlarının yüzde yüz olduğunun tam olarak garantisini kimse veremez bununda altını çizmiş olalım :) Şey gibi düşünelim, fala inanma ama falsızda kalma gibi ekşın yani :D:D
 
Ultrason incelemesin de hekim bile cinsiyette yanılıyor. Bu nub teorisinde de elbetteki yanılma payı var . Ama doğru tetkit edilirse nub teorisi %88-90 doğru sonuç verir.
 
IMG_2640.JPG
Kızlar nub teorısıne göre yorum yapabılecekmısınız
 
Geri
Üst