öğretmenin öğrenciye aşkı:)

ağzım açık kaldı cidden,bi de sınıfta ilan etmiş yani aşkını..
öğretmen olmasını geçtim,bi de evli..
neyse ki bitmiş bu çile :D
 
benm de orta okulda en başarılı dersim ingilizceydi hatta öğretmnden daha iyi b,iliyordum bankacıydı kendisi:)oda bana aşıktı:) kesin bu ingilizce öğretmnlerinde birşey var:)
 
Bence buradaki çoğu kişi atıyor, öğretmen salak mı sınıfın ortasında söylesin, rezil olacağını bilir riske girmez, dışarıda söyledi deseniz veya kimse yokken söyledi deseniz tamam, öğretmen üzerinden kendinizi yüceltmeye çalışıyorsunuz.
 
Ben olsaydim öğretmen ilani aşk ederken kitabı kafasina vurur.bitanede tokat en iyisi.sonra doğru mudurun odasina
 
benim de dershanedeki fizik öğretmenim çok yılışık biriydi.her gördüğüne iltifat ederdi ama bana daha farklı davranırdı.ben ne yazık ki olduğumdan biraz daha büyük gösteririm.bazı arkadaşlarım kadınsı bir duruşumun olduğunu söyler...yeni olduğumdan en arkada oturur kimseyle konuşmazdım.çoğu zaman boş olurdu yanım gelip otururdu yanıma dersi orada anlatırdı.bir süre sonra eli derste omzuma doğru kaymaya başladı,sessizce uyardım.gitmediğim günlerin hesabı sertçe sorulur oldu.tatilde ,dershanenin kapanmasına yakın şöle bişi söyledi;
biz neden hep dershanedeyiz seninle bir sinemaya falan gidelim...eşim de ailesinin yanına izmire gidiyor....sonra bana gider yemek yapıp yeriz...

ha???

ve daha sonra dershaneyi bıraktım....öğretmenlik mesleğinin adını lekeleyen bu adi insanlardan tiksiniyorum...
 
Tövbe ya Rabbi evli ve bir çocukluymuş hemde..Sizde bunu övünerek anlatmışsınız . Bu tipler öğretmen değil bildiğin sapık. Keşke şikayet etseydiniz . İnsan çocuğunu okula göndermeye korkuyor artık ya nedir bu.
 
Buna benzer ama daha gerceklesmemis bir durumum var. Benimde İngilizce öğretmenim. Bu durumda ama ben biraz ilgiliyim gibi. Aşk denmez ama havalı ve yakışıklı olduğunu düşünüyorum ve ilgili davranıyorum oda karşılık veriyor. Ne kadar hocam olsada bana olan ilgisi ayrı benimde ona tabi.
 
Geri
Üst