göknur Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #3 Cevap: Öncelik Hangisinde ? bekarken ask-sevgi derdim evli olunca is-para evin ihtiyaclari,cocuklarin ihtiyaclari derken ask sona kaliyor.paranin gözü kör olsun be
Cevap: Öncelik Hangisinde ? bekarken ask-sevgi derdim evli olunca is-para evin ihtiyaclari,cocuklarin ihtiyaclari derken ask sona kaliyor.paranin gözü kör olsun be
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #4 Cevap: Öncelik Hangisinde ? AŞk-Sevgi ama yanında azcıkta para 😀
ecege Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #5 Cevap: Öncelik Hangisinde ? pasika' Alıntı: AŞk-Sevgi ama yanında azcıkta para 😀 Genişletmek için tıkla ... .......................
Cevap: Öncelik Hangisinde ? pasika' Alıntı: AŞk-Sevgi ama yanında azcıkta para 😀 Genişletmek için tıkla ... .......................
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2008 #6 Cevap: Öncelik Hangisinde ? pasika' Alıntı: AŞk-Sevgi ama yanında azcıkta para 😀 Genişletmek için tıkla ... evet yorum yok bu cevaptan sonra ama ask-sevgi biraz daha agir basar benim icin
Cevap: Öncelik Hangisinde ? pasika' Alıntı: AŞk-Sevgi ama yanında azcıkta para 😀 Genişletmek için tıkla ... evet yorum yok bu cevaptan sonra ama ask-sevgi biraz daha agir basar benim icin
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #8 Cevap: Öncelik Hangisinde ? aşk-sevgi-para-huzur-mutluluk hepsi birbirinden ayrılmamalı bence 😀
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2008 #9 Cevap: Öncelik Hangisinde ? Sevgi, saygı, sevgi ve saygıyı öldürmeyecek derecede yeterli bir maddi durum, sağlık ve kariyer.
Cevap: Öncelik Hangisinde ? Sevgi, saygı, sevgi ve saygıyı öldürmeyecek derecede yeterli bir maddi durum, sağlık ve kariyer.
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #10 Cevap: Öncelik Hangisinde ? aşk_sevgii yanında parada olsun para olmadan da hayat yürümüyorr🙂