Banada biri bişey desin ben resmen kafa yedim yaSana saatlerdir ablacım gebe olmadığına ikna olmaya çalış diye belirtiyorum zaten ...
Banada biri bişey desin ben resmen kafa yedim yaSana saatlerdir ablacım gebe olmadığına ikna olmaya çalış diye belirtiyorum zaten ...
Gebe değilsinBanada biri bişey desin ben resmen kafa yedim ya
Gebe değilsin
Hülya’cım sen ikna oldun mu PekiGebe değilsin
Evet canım. Peki sen ikna oldun mu 🙂Hülya’cım sen ikna oldun mu Peki
Sadmin abla kızmasın ama ben ikna olamadım maalesef canımmEvet canım. Peki sen ikna oldun mu 🙂
Kızzzz hamile olsaydık benim azıcık senin de baya karnın şişmişti. Hadi onu da geçtim senin en azından hxg değerlerin var, ben daha yaptırmadım imkanım yok diyeSadmin abla kızmasın ama ben ikna olamadım maalesef canımm
Perşembe günü yine doktordaydım verdim 450 lira vajinal öuayne yaptı temiz beta yaptı negatif ama maalesef ikna olamıyorum sonum zaten Bakırköy benimEvet canım. Peki sen ikna oldun mu 🙂
Kızzzz hamile olsaydık benim azıcık senin de baya karnın şişmişti. Hadi onu da geçtim senin en azından hxg değerlerin var, ben daha yaptırmadım imkanım yok diye
Kız döverim seni artık ikna olmaya bak
İnsalalh ablcım Allah’ın izniyle bunları da asıcam insalalh doktorlar anlattıklarımı dinliyor ve sadece çok stresli takıntılı mısın diye soruyorlar bitanesi zaten baya dalga gecti sen bence şizofrenisin dedi baya üzülmüştüm öyle deyinceKız döverim seni artık ikna olmaya bak