1. MaWiM

    MaWiM ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ Yetkili Kişi

    Kayıt:
    25 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    31.439
    Beğenilen Mesajlar:
    2.301
    Ödül Puanları:
    113

    Portakalli Revani

    Konu, 'Tatlılar' kısmında MaWiM tarafından paylaşıldı.

    portakalli revani portakallı revani portakallı irmikli cevizli revaniler MALZEMELER:3 ADET YUMURTA,1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER,1 SU BARDAĞI İRMİK,2 ADET PORTAKAL,1 PAKET KABARTMA TOZU,1 PAKET VANİLYA,1,5 SU BARDAĞI UN
    ŞERBETİ İÇİN:3 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER,3SU BARDAĞI SU,YARIM LİMON.
    HAZIRLANIŞI:TOZ ŞEKERLE YUMURTA İYİCE ÇIRPILIR.İÇİNE DİĞRE MALZEMELER KATILIR.PORTAKALLAR RENDELENİR,BİR TANESİNİN SUYU SIKILIP HAMURA KATILIR.YAĞLANMIŞ VE UNLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜLÜR VE ÖNCEDEN ISITILMIŞ 170 DERECELİK FIRINDA 30-40 DK. PİŞİRİLİR.FIRINDAN ÇIKINCA ILIKKEN SOĞUK ŞERBETİ DÖKÜLÜR.ŞERBETİNİ ÇEKİNCE DİLİMLEYİP SERVİS EDİLİR.ÜZERİNE KAYMAK VEYA ŞANTİ,FINDIK FISTIK SERPEBİLİRSİNİZ.....
     
Portakalli Revani konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Kremalı REVANİ

    Kremalı REVANİ

    kremalı revani kremali revani nasıl yapılır kremalı tatlısı tatlısı tarifi Merhaba Melekler, birazdan sizlere kremalı revani tarifi vereceğim. Şimdiden afiyet olsun :) KULLANILACAK MALZEMELER 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı irmik kullanıyoruz 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı hindistan cevizi kullanıyoruk 1 su bardağı un ve 5 yumurta 1 su bardağı şeker 2 paketcik kabarma tozu 1...
  2. cevizli revani

    cevizli revani

    Malzemeler 5 Çay Bardağı Un, 4 Adet Yumurta 2 Çay Bardağı Yoğurt, 1.5 Çay Bardağı İrmik 2 Çay Bardağı Şeker 1 Su Bardağı Ceviz 2 Paket Kabartma Tozu 2 Paket Vanilya Hindistan Cevizi (süslemek için) Şerbeti İçin 3.5 Su Bardağı Şeker 3.5 Su Bardağı Su 1/4 Limon Yemeğin Tarifi Ön hazırlık olarak şerbeti hazırlayalım. Bunun için şeker, su ve çeyrek limonu kaynatalırn. Soğumaya birakalım....
  3. Portakalli Tavuk Budu

    Portakalli Tavuk Budu

    Malzemeler: - 4 adet tavuk budu - 6 yemek kaşığı soya sosu - 1 tatlı kaşığı kişniş - 1 tatlı kaşığı biberiye - 2 diş sarmısak - 4-5 dal maydonoz - 1 adet portakal - 1 yemek kaşığı tuzot - 2 yemek kaşığı sıvı yağ Yapılışı: Portakalın kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın. Soya sosu, kişniş, biberiye ve tuzotu bir kasede karıştırıp ayıklanmış yıkanmış butları soslo ovup fırın kabına yerleştirin....
  4. Sütlü Revani

    Sütlü Revani

    sütlü revani tarifi sütlü revani tatlısı sutlu tatlısı tarifi MALZEMELER yarim paket margarin 1 litre sut 1 bardak irmik 1 bardak toz seker 1 vanilya HAZIRLANISI Malzemenin hepsini bir tencerede kisik ateste bir cirpici yardimiyla muhallebi kivamina gelinceye kadar pisirin. Kaynamasina yakin lapa gibi olacaktir, panik yapmayin. Servis yapacaginiz kalibi suyla islatin, yapismasini...
  5. Revani

    Revani

    Kısmet, zenginlik, mutluluktur.

Sayfayı Paylaş