G
Gizem23_
Forum Okuru
Protez diş yaptıranlar yardımcı olabilir mi????
Arkadaşlar merhaba. Zamanında inci gibi dişlerim vardı. Doğumdan sonra güzelim dişlerim birer birer çürümeye başladılar. Dikkat çekici dişlerimden eser kalmadı. Daha 25 yaşındayım. 4 adet protez diş yaptırdım. Genel olarak görünümleri estetik ve doğal. Dişçi koltuğundan katlığımdan beri ağlıyorum. Sinirlerim çok bozuldu. Nasıl alışacağım ben bu yeni dişlere?
Protez diş kullanan arkadaşlar tecrübelerinden bahsedebilir mi acaba? Halen doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Sanki ağzımda kocaman bir odun parçası var. Yiyecekleri çiğnerken hiçbir tat alamıyorum. Ne zaman geçer bu his? Kaç gün daha bu çileyle yaşayacağım? Lütfen yardım edin kızlar, psikolojim çok bozuldu. Yardımınıza ihtiyacım var.
Protez diş kullanan arkadaşlar tecrübelerinden bahsedebilir mi acaba? Halen doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Sanki ağzımda kocaman bir odun parçası var. Yiyecekleri çiğnerken hiçbir tat alamıyorum. Ne zaman geçer bu his? Kaç gün daha bu çileyle yaşayacağım? Lütfen yardım edin kızlar, psikolojim çok bozuldu. Yardımınıza ihtiyacım var.