bu arada tek kanalı tıkalı olup gebe kalan varmı acaba
ben çok araştırdım canım gebe kalan var ama sabırlı olmak gerekiyor,inşallah sen de kalırsın.
bu arada tek kanalı tıkalı olup gebe kalan varmı acaba
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN dilerim iki tüplerinde acık cıkar tertemiz cıkarsın . bugun regl günüm ara ara sancım var ama olurum diye düşünüyorum bu kasık batması falan bende heray oluyor gebelik belirtilerine bakmıyorum artık biliyorumki ummadığım anda süpriz olcak heralde RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İŞALLAH ALLAH IM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN ARA ARA BEBEK KOKUSU GELİYOR BURNUMA SANKİ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİNçok çok geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin,ben de hsg çektirecem ama anestezi isticem,çektirtikten sonra yorum yazarım,bana dua edin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. şirineeeeecim inşallah hamile kalırsın bu ay,güzel haberler yaz tamam mı 🙂 dualarım seninle
mrh arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza pazartesi günü hsg çektiricem ama adet olmadım henüz mutlaka adetten sonramı çekilmesi gerekiyor yoksa herhangi birgünde çektirebilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim ona göre muayenemi iptal edicem tşkrler....
doktor mu p.tesi çektir dedi? benim bildiğim adettten sonraki 1 hafta içinde çekiliyor. iptal etmeden önce doktoruna danış derimmrh arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza pazartesi günü hsg çektiricem ama adet olmadım henüz mutlaka adetten sonramı çekilmesi gerekiyor yoksa herhangi birgünde çektirebilirmiyim.bilgilendirirseniz sevinirim ona göre muayenemi iptal edicem tşkrler....
çok güzel dileklerde bulundun canım,hsg çektiremedim,inşallah önümüzdeki ay çektiririm 🙁sağol canım ALLAH RAZI OLSUN dilerim iki tüplerinde acık cıkar tertemiz cıkarsın . bugun regl günüm ara ara sancım var ama olurum diye düşünüyorum bu kasık batması falan bende heray oluyor gebelik belirtilerine bakmıyorum artık biliyorumki ummadığım anda süpriz olcak heralde RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İŞALLAH ALLAH IM KİMSEYİ EVLAT HASRETİYLE SINAMASIN ARA ARA BEBEK KOKUSU GELİYOR BURNUMA SANKİ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN