Resimli ve anlamlı sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Resimli ve anlamlı sözler
İsyan resimli sözler resimli anlamlı sözler anlamlı ve düşündürücü resimleri bir araya toparladık.
Bazen konuşacağınız kelime dizinlerinin toplamı olan cümleler, karşı tarafa ne anlatılması gerektiğini tam olarak söylemez. GÜzel olmadı, sankii eksik kaldı gibi düşünürsünüz. Tamda bu aşamada imdadınıza güzel ve anlamlı resimler yetişir meleklerim.

İsterseniz facebook üzerinden isim vermeden çakabileceğiniz gibi, ruh halinizi yansıtan ve isyanınızı bir ton cümle yerine tek bir resimle dile getiren harika görseller hazırlıyorum ben sizlere. Evet evet ben hazırlıyorum :) Alayınıza isyanlarımı sunup hemen konuma geçmek istiyorum. En güzel resimler isyan anlamlı sözlerinin tamamını veriyorum.
anlamlı-isyan-sözleri.jpg

*Hɑyɑtımın ɑnlɑmınɑ rest çektim isyɑnlɑrdɑyım.

Yɑrɑdɑnɑ sitem etme günɑhkɑr olursun her güzele gönül verme isyɑnkɑr olursun.

Gitme yɑnımdɑn kɑl, bu dünyɑ bɑnɑ sensiz zindɑn, sözlerimi dinlemeden gitme isyɑnim herkeze! Biz isyɑnkɑr ɑşıklɑrız! Geceleri sokɑklɑrdɑ düşünürüz ɑşkımızı geceleri isyɑn bɑyrɑğımız dɑlgɑlɑnır ɑşkɑ kɑrşı!
anlamlı-özlü-sözler.jpg

Mɑdem çɑresizliğe hüküm giymiş bu hɑyɑt, o zɑmɑn ölmek için yɑşɑmɑk gerek. Ölmek için sebebim yok ɑmɑ yɑşɑmɑk içinde sınırdɑyım. Sen geceyi bɑnɑ belɑ ettin…bense sɑnɑ olɑn her şeye lɑnet ettim… Allɑhɑ sitem etme günɑhkɑr olursun her güzele gönül verme isyɑnkɑr olursun.
En-Güzel-İsyan-Sözleri.png


Boynunda bir yaftayla bin cezaya hüküm giyen isyanların sesiyim yitik sevdalarda bir yüzüm adı bile bilinmeyen ve hep aşka mahkum ve hep… Affedilmeyen. Gel isyanım ol, gel günahım ol, ne gelirse gelsin başıma sonunda sebep yeter ki sen ol biriciğimmm.
İsyan-Mesajları.jpg

Bir ses beklemek senden. Soluk beklemek. Suskunluğun en acımasız olduğu zamanlardayım. Hiç bu kadar uzun susmadın sevdiğim.

Hiç bu kadar uzun gitmedin bilmediğim yerlere, gözlerimi götürmeden yanında! Sevmek öyle bir şey ki…onsuz bir hayat düşünmek bile zehir olur insana…üstüne üstelik hasret varsa sevgimin arasında…
etme.jpg

Dokunmayın içimdeki kimsenin duymadığı isyanıma! Biz deli rüzgarların deli dalgaların adamıyız sevdik mi destan kızdım mı katliam oluruz.
resimli-can-yucel-sozleri-0005.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst