saçımı nasıl uzattım ?

hmmmmmm güzel ya denemek lazım ama benim için pek önemi yok kapalıyım zaten

tşk.ler paylaşım için artık uzasın diye her formüle bel bağlar oldum 🙁 kırıldıkça kestiriyorum malesefki..ah şu düzleştiriciler yok mu..gitti o güzelim saçlarım 🙁 🙁

tşk.ler paylaşım için artık uzasın diye her formüle bel bağlar oldum 🙁 kırıldıkça kestiriyorum malesefki..ah şu düzleştiriciler yok mu..gitti o güzelim saçlarım 🙁 🙁

Tatlım kuaföre gidip kestirme her ay sen uçlarından al o zaman daha hızlı uzuyor..
Evet düzleştiriciler saçları çok kırıyor gerçekten..

Saçlarım uzunken bende gitim kestirdim ama ben kızgınlık anımda değil bakamadıgım içinbu yola basvurdum.. Ben cok sık bano ypan biriyim (hemen hemen hergun bazen gunde 2 kere özellikle de yazın ) ve her dafasında onları taramak kurutmak duzleştirmek şekil vermek zor oluyordu... Fakat kısaltırken yaptıgım en buyujk hatam katlarınıda cok kısaltmaktı.... boyundan şikayetci değilim boyunu uzatabiliyorum saçlarım hızlı uzar fakat katlarımın kısalıgını hala şekle sokamadım....
Elma sirkesini annem banyomuzdan eksik etmediginden bende de alışkanlık oldugundan bende banyoda elma sirkesi kullanıyorum faydasınıda görüyorum... herkesede tavsiye ediyorum...
Yapılan formüllere gelince sacını taramaya üşenen biri olaraktan asla yapabilecegimi sanmıyorum 😀 paylaşım için teşekkürler 🙂

Bir artı daha Aktarlarda çamterebentin yağı var. Ondan da alabilir turplu suya 4-5 damla koyabilirsiniz.

Pelinim sen bu çamterebentini kullandın mı? 🙂
Ben geçen yıl çamterebentinin şampuanını aldım, yemin ediyorum bulaşık sabunu gibiydi.. :uhu: 2 hafta kullanabildim, saçımı her tuttuğumda en az 2 tel elime gelirdi.. Gittim aktara iade ettim.. Bana dökülmesinin normal olduğunu, cansız tellerin yerine yenilerinin çıkacağını söyledi ama ince olan saçlarım daha da inceliyordu ben bunu göze alamazdım.. :uhu: O gün bugündür pek değil ama yine dökülüyor.. Pazartesi dermatoloğa gitmeyi düşünüyorum..

bende deniyicem pelinim benimde cok gec uzuyo saç boyamı bile 3 veya 4 ayda yapıyorum deneyince yazarım tşkler paylaşımın için

Geri