Saçımızı Kıyafetimize Göre Nasıl Yaptırmalıyız ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Saçımızı Kıyafetimize Göre Nasıl Yaptırmalıyız ?
kıyafete göre saç kıyafete göre saç modelleri saç modeli ile ilgili bilgiler burada melekler. Modayı takip etmekten ziyade yakışanı giymek en güzelidir melekler. Boşuna dememişler moda kişinin kendine yakışanı giymesidir diye :) Kıyafeti üstümüze yakıştırmak kadar aksesuar seçimi ve makyaj tarzı da çok önemlidir. Şık ve zarif olmak için bunlardan başka geriye saç modeli konusunda ki tercihlerimiz kalır. Doğrusu kıyafetimize göre saç seçimi yapmaktır. Kıyafete göre saç modelleri içinde seçim yaparken dikkat etmemiz gerekenleri de şöyle özetleyebiliriz sizlere..



sac-61.jpg



Eğer kullandığınız kıyafet allı pullu, desenli, nakışlı bir kıyafet ise bunun üzerine çok teferruatlı bir saç yerine daha net ve sade saç modelleri kullanılabilir.

Abiye bir elbisenin üzerine illa topuz kullanmak gerekmez, bunun dışında düz çekilmiş bir fön yada sade yapılmış bir saç ta kullanılabilir.

Ten renginiz sıcak tondaysa saçınızda ve giyiminizde soğukrenkleri, ten renginiz soğuksa saçınızda ve giyiminizde sıcak renkleri kullanmalısınız.

Kıyafetleriniz için tercih ettiğiniz renkler sizi güzel gösteren ve size yakışan renkler olmalıdır.Bunun dikkatli olmanız gerekir ve her rengi her kıyafet ile uyuştrmadan önce uyumlarını gözden geçiriniz.
 
Geri
Üst