Saçları 3 ayda omuzdan bel'e uzatan formül ( 20 cm saç uzatma )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEÇHUL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben bişey sorcam ...
bn bugun arkadasıma ezcaneden bemix ampul al dedim ama ampul yokmuş tablet almış ezerek karışımın içine ilave edin demişler işe yararmı öle ?

10 gune kadar sac uzatan bir sey varsa paylasin lutfen cok acilllll

bulun

sinemaki otunu ve badem yağını aktarlardan alıbilirsiniz bimeks ampulü de eczanelerde bulabilirsiniz. 🙂

daha once ben denemiştim çok işe yarıyo 1 ay içinde gözle görlür fark yapıyo denemenizi tavsiye ederm 🙂

bende turp suyu duydum arkadaşlar ama biraz zahmetli...1 adet kırmızı turpu rendeleyin üzerine 3 bardak su ve kaynatın yarım saat.daha sonra suyunu farklı bir kaba süzün.suyu soğuduktan sonra üzerine 1 adet yumurta sarısı katın.ve saçınıza sürün diplerine masaj yapın ve 3 saat bekletin ve ılık bir su ile saçınızı yıkayın haftada 2 kez uygulayı işe yarıyormuş gerçekten ben denedim ama hasta olurum diye fazla uygulamadım 3 saat kafan ıslak zor oluyo.ama 4 kez uyguladım saçım canlandı parlak oldu yumuşacık...

arkadaslar kuafor kurbanıyım uup uzun saclarımı tepeme cıkardı acılen uzaması lazım psıkoljm bozldu resmen herkesın sacına bakıp aglıyrm en azından omzuma gelsın bska bsey ıstemyrm emınmsnz kesın cozumu warmı 1 kere denedım ama tabıkıde 1 kere denemekle bır coum bulamadım

kızlar ben de bugün aldım ve denicem eğer uzarsa en kısa zamanda fotoğraf paylaşmayı düşünüyorum Önceki/sonraki şeklinde🙂)

arkadaslar sürdügünüzde saçlarınızda kaşıntı cok oluyormu?benım asırı bı kasıntı yaptı 2. yapısım suan kafamda hatta

Geri