PaSikA Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #11 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam yakarım alttaki kahvaltı yapmadım bana şöyle harika bir kahvaltı masası hazırla 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam yakarım alttaki kahvaltı yapmadım bana şöyle harika bir kahvaltı masası hazırla 😀
İzmirella Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #12 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? passikamm kahvaltı izmirliden 🙂 boyoz varr kumru varrr 🙂 alttakii bana pasta yapsınnnn :zuha:
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? passikamm kahvaltı izmirliden 🙂 boyoz varr kumru varrr 🙂 alttakii bana pasta yapsınnnn :zuha:
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #13 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? yaparım ama yen mi bilmem:zuha: alttaki benle sohbet etsin
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? yaparım ama yen mi bilmem:zuha: alttaki benle sohbet etsin
tuqqce Daimi Üye Üye 11 Temmuz 2008 #14 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? Leyla sultaannnn naberrrr?ediomm sohbettt😀 alttaki benim nette sorun var gel tamir ettt
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? Leyla sultaannnn naberrrr?ediomm sohbettt😀 alttaki benim nette sorun var gel tamir ettt
melekçik Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2008 #15 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? sen iste canım patronum alttaki sırtımı kaşı 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? sen iste canım patronum alttaki sırtımı kaşı 😀
Hülya Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #16 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? ıyyy...! peki patron alttaki evime gel camları sil .
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? ıyyy...! peki patron alttaki evime gel camları sil .
*jellibon* Daimi Üye Üye 25 Temmuz 2008 #17 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? pas pas yapsam cam silmeyi sevmem de alttaki ütülerimi yap
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? pas pas yapsam cam silmeyi sevmem de alttaki ütülerimi yap
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2008 #18 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? offff ev islerimden en cok kactigim sey ama patron patrondur emrinizdeyim alttaki gel bana yikama yaglama servisi yap🙂
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? offff ev islerimden en cok kactigim sey ama patron patrondur emrinizdeyim alttaki gel bana yikama yaglama servisi yap🙂
Hülya Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2008 #19 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? Yaparım... ne demek 😀 alttaki genel temizlik istiyo evim bi el atıver
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? Yaparım... ne demek 😀 alttaki genel temizlik istiyo evim bi el atıver
-_-๓єlєк-_- Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #20 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tabi ne demek iş başındayım :a030: alttaki bana yemek yaparmısın karnım acıktı da
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tabi ne demek iş başındayım :a030: alttaki bana yemek yaparmısın karnım acıktı da