göknur Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #21 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? karniyarikla corba var gel ye ayriyetten yapamam kusura bakma patron,zaten belese calistiriyon
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? karniyarikla corba var gel ye ayriyetten yapamam kusura bakma patron,zaten belese calistiriyon
göknur Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2008 #22 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? alttaki camlarim silinecek,ellerinden öper:yo:
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? alttaki camlarim silinecek,ellerinden öper:yo:
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #23 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam patron alltaki bana türk kahvesi yapıp bide kahve bak 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam patron alltaki bana türk kahvesi yapıp bide kahve bak 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2008 #24 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam patron hemeeeen ... seeen bana hemen 15 tane balon topla gel bide toplara bak 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam patron hemeeeen ... seeen bana hemen 15 tane balon topla gel bide toplara bak 😀
ecege Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #25 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? hemen patron.... sende git yerleri sil bakayım..
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? hemen patron.... sende git yerleri sil bakayım..
kar_tanesi Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #26 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tabiiiii patroncugum alttaki bana reklamdaki gibi bir tepsi magnum al gel parasınıda hesabına yazdırırsın😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tabiiiii patroncugum alttaki bana reklamdaki gibi bir tepsi magnum al gel parasınıda hesabına yazdırırsın😀
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #27 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam cmri patron 😀 alttaki ayaklarıma masaj yap haydee 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? tamam cmri patron 😀 alttaki ayaklarıma masaj yap haydee 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #28 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? yaa ama patron böyle işmi olur 😀 alttaki sende benim omuzlarıma masaj hadi çabuk çabuk
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? yaa ama patron böyle işmi olur 😀 alttaki sende benim omuzlarıma masaj hadi çabuk çabuk
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #29 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? emredersinnnnnn😀 alttaki çay getir banaaaaaaa
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? emredersinnnnnn😀 alttaki çay getir banaaaaaaa
melekçik Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #30 Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? kahve olmaz mı? neyse tamam hemen patrooon alttaki çocukların altını değiştir 😀
Cevap: Seb patronsun alttaki üye ise senin işçin..Ne iş verirdiniz?? kahve olmaz mı? neyse tamam hemen patrooon alttaki çocukların altını değiştir 😀