Sesi yumuşatmak için ne içilir

S

Sevdazxc

Forum Okuru
Sesi yumuşatmak için ne içilir
Sesi yumuşatmak için ne içilir ses kısıklığına ne iyi gelir

Selam

Arkadaşlar kısaca sesim kısı ve kötü çıkıyor , üşüttüm biraz soğuk algınlığı geçirdim geçti ama sesim kısık kaldı2-3 gündür geçmiyor acaba ses tellerime mi bir şey oldu diye endişeleniyorum doğrusu ses kısıklığına ne iyi gelir bitkisel bir çay ya da doal bir şey var mı bu ses kısıklığını geçirecek anlamadım ilk defa yaşıyorum denze girdik 2 gün 3. gün hafif ateş biraz öksürük ve ardından g3çmeyen bir ses kısıklığı ne önerirsiniz bunun için teşekkürler
 
hayatım aynı ses kısıklığı bendedde var sürekli yaşıyorum benim tarifim şu hayatım sıcak suyun içine zencefil koyuyorum üstüne sıcak su bi kaşık bal ve yavaştan içiyorum kesinlikle iyi geliyor denemeni tavsiye ediyorum.
 
Merhaba Sevda

Geçmiş olsun tatlım insanın sesi kısıldı mı sinirlenip bağaramıyor da kimseye değil mi :) ben yaşadım böyle bir şey benim sesim neredeyse hiç çıkmıyordu bağıramayınca daha fazla sinirleniyordum kötü bir şey gerçekten ses kısıklığı bağırmayı bırak kimseye seslenemiyorsun bile odana salona sesini duyuramazsın ne kötü bir şey tekrar geçmiş olsun . Ses kısıklığına ; ekinazya çayı , ballı karbiberli süt , elma sirkesi , sarımsak ve turp , zencefil çayı , limon suyu ve tuzlu su ile gargara iyi gelir hangisii istiyorsan onu yapabilirsin . Bu arada sigaradan uzak dur , soğuk ve çok sıcak içeceklerden , asit gazlı içeceklerden uzak durmalısın . Maydonoz suyu , adaçayı , tarçınlı su da ses tellerine iyi gelecektir.

0x0-ses-tellerine-kisikliga-ne-iyi-gelir-ses-tellerini-guclendirmek-icin-ne-yapilir-1580990242...jpg
 
Geri
Üst