Sevdiklerinizi unutmayın..

M

Misafir

Forum Okuru
Sevdiklerinizi unutmayın..
Sevdiklerinizi unutmayın...
hob0053.jpg
En içten sevgilerle gönderilmiş kartlar daima sevdiklerinizin gönlünü alır. Bir de bu kartı kendiniz hazırlarsanız değer verdiğiniz insanı sevindirmiş hem de ona küçük bir armağan sunmuş olursunuz! Her evde bulunan basit malzemelerle siz de marifetlerinizi gösterebilirsiniz.

Yünlü tebrikler: Renkli kartonlardan bir kart kesin ve katlayın. Üzerine isteğinize bağlı olarak kurşun veya tükenmez kalemle yıldız, çam ağacı gibi şekiller çizin. Çizgilerin üzerine yapıştırıcı sürüp yünü yapıştırın. Dilerseniz şeklin etrafına da bir çerçeve oluşturabilirsiniz. Bunun için şeklin etrafına dilediğiniz biçimde çizgiler çekin ve yünü üzerine yapıştırın.

Düğmeli süslemeler: Yeşil kadifenin üzerine bir çam ağacı çizin. Çamı zikzak kesen bir makasla kesin. Çam ağacının üzerine minik düğmeler dikin. Düğmeleri kırmızı kalın bir iplikle birleştirin. Kartondan bir kart kesin ve katlayın. Çam ağacını kartın üzerine yapıştırın. Ağacı yapıştırmak için stick şeklindeki yapıştırıcıları tercih etmeniz de yarar var.

Neşeli kar taneleri: Renkli bir kartondan bir kart kesip katlayın. Bir kurşun kalemle kartın üzerine kar taneleri çizin. Gümüş renkli yağlı ve çok ince uçlu bir fırça ile çizdiğiniz kar tanesini boyayın. Kar tanesini oluşturmak için gümüş renkli kalın bir kalem de kullanabilirsiniz.

Kristal kadar berrak: Kalın kartondan bir kart kesip katlayın. Daha ince bir kartonun üzerine bir kar tanesi resmi çizip makasla şablon olarak kesin. Şablonu kartın üzerine koyup içini pastel boya ile boyayın. Dilerseniz başka motiflerin şablonunu da kesip kullanabilirsiniz.

Parlayan yıldızlar: İnce metal bir plakadan bir yıldız kesip çıkarın. Yıldızın arka yüzeyine süslemeleri çizin. Yıldızı dileklerinizin yazılı olduğu kağıtla birlikte oluklu kartondan kestiğiniz davetiyenin üzerine yapıştırın.
 
Geri
Üst