
SadmiN
♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Hayır hayatım korkmanı gerektirecek bir durum yok adet olduğunda sıkıntı sıfırlanmış demektir. Boşuna sıkıntı yapma lütfen.
@SadmiN ablacım ben 7 ocakta adet olmam gerekiyor Ken 6 ocakta oldum yani bir gün önce bugün üçüncü günüm pıhtı icerikliydi kırmızıydı Orkid doldurur gibiydi keza sen zaten bu şekilde gebelik olmaz imkansız demiştin ama bir gün önce olmam asla ama asla kafama takmamam gereken bir durum dimi ablamSadmiN' Alıntı:Yok hayatım yok böyle hamilelik olmaz adet olacaksın ve buraya yazacaksın boşuna sıkıntı yapıyorsun![]()
@SadmiN abla bide sormak istediğim normal olan regli ile üstüne görmeyi nasıl ayırt edebilirim ablacım en net farklar nelerSadmiN' Alıntı:Selamlar hayatım önceki sorduğun soruya cevap verdim başlığı düzenledim. Orada da dediğim gibi bu şekilde hamile kalma ihtimalin yok hayatım rahat olabilirsin.
@SadmiN ablacım biliyorum bunları da sen benim durumum için imkansız demiştin ya ben senin ağzından duymak istedim çünkü sen ne ise direk onu söylüyorsun o açıdan ablamSadmiN' Alıntı:![]()
Üstüne görme belirtileri ne zaman başlar ve kaç gün sürer? | Kadınlar Kulübü Hamilemiyim
ÜSTÜNE GÖRME YAŞAYANLAR KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM'de Üstüne görme kanaması belirtileri nedir ne zaman başlar ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Sitesinde ayrıntılar ile sizlerle... Daha önce gebeliğin nasıl oluştuğunu bir çok makalemizde anlatmıştık. Gebelik kategorimizi inceleyerek konu hakkın da...www.hamilemiyim.org
Buradan bakabilirsin hayatım farkları var ve en belirgin özellik ise kısa sürmesi maksimum iki gün gibi incelersen anlayacaksın.
@SadmiN abla mesela 6 7 8 9 Ocak adet günüm yani dört gün sürdü iki gün sonra 11 ocakta kıyafetlerle birşey yaşansa bile gebelik durumu riski olmuyor yine dimi ablamSadmiN' Alıntı:Bitanem ben sana saten hamile değilsin demiştim neyi ağzımdan duyacaksın böyle hamilelik olmaz diyorum halen soru soruyorsunBende benden ikna olmadı isen gir bak konu var orda da anlatılıyor bak diye verdim linki yoksa hamileliğin yok olmaz yani
![]()
Bide @SadmiN abla benim adetim dört gün sürdü genelde hem ilk gün ve dördüncü gün az gelir iki ve üç yoğun geçer canlı kırmızı pihti icerikliydi ped dolduran sekildeydi bu istune görme zaten olamaz diye düşünüyorumSadmiN' Alıntı:Bitanem ben sana saten hamile değilsin demiştim neyi ağzımdan duyacaksın böyle hamilelik olmaz diyorum halen soru soruyorsunBende benden ikna olmadı isen gir bak konu var orda da anlatılıyor bak diye verdim linki yoksa hamileliğin yok olmaz yani
![]()