Şifresiz ssk sorgulama ne zaman emekli olabilirim ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Şifresiz ssk sorgulama ne zaman emekli olabilirim ?
Şifresiz olarak ssk sorgulaması yapıp ne zaman emekli olabilirim sorusuna bu yazıda ceva veriyoruz.

Değerli Ssk-sorgulama.org kullanıcıları. Teknolojik gelişmelerle birlikte tüm sorgulamalar artık vatandaşların yararına sunularak gerek e devlet gereksie bizim gibi siteler sayesinde sizlere kolaylık olsun diye anlatılıyor. Birazdan sizlere şifresiz olarak ssk sorgulama işlemi nasıl yapılır ve sorgulamadan çıkan sonuçta yer alan gün toplamları ile de ne zaman emekli olabilirsiniz onu anlatacağız.

Şifresiz olarak TC kimlik numaralarınız ile sorgulama yapabilirsiniz. İşveren tarafından ödenen primler, ne kadar üzerinden ödendiği, toplamda kaç gününüz olduğu bu sorgulama ile çok kısa bir sürede önünüze gelecektir. Yanında TC KİMLİK numaralarını bulunduran kişiler aşağıdaki anlatımı takip etsinler.

Tc kimlik İle Şifresiz SSK SORGULAMA işlemi

Sizlere daha önceden SSK Sorgulama konumuzda bu işlemlerin nasıl yapılacağını anlatmıştık. Bir kezde basit olarak buradan anlatalım istiyoruz.

Öncelikle BURADAKİ LİNKE tıklayarak siteye bilgilerinizi yazarak giriş yapıyorsunuz. Tc kimlik numarası, nüfus il bilgisi, cilt no, doğum yılı ve güvenlik kodunu yazıp sorgula diyorsunuz. Sorgula butonundan sonra aşağıda tcilesorgulama.com sitesinde belirtilen resimde göreceğiniz gibi sağ alandan hizmet bilgisi 4A seçeneğini seçeceksiniz.

TC-ile-ssk-dokumu-600x376.jpg




Burada resimde az alınmış ama aşağıya doğru her yıl için ayrı ayrı işyeri bilgileri ve toplam ödenen prim gün sayısı toplamı önünüze gelecek daha sonrada aşağıdaki vermiş olduğumuz ve tüm verileri sgk.gov.tr sitesi üzerinden çekilen % 100 güvenli uygulama ile de ne zaman emekli olabileceğinizi hesaplayabilirsiniz.

http://www.tcilesorgulama.com/emeklilik-hesaplama/ne-zaman-emekli-olabilirim-hesapla-sifresiz





trans.gif
 
Geri
Üst