şimdi de ben bir şey soracam!!!!

eger kabullenmek zorunda hissediyosanız salaga yatın😀
bari kabullenmiş pozisyonuna düşmeyin derim

eger kabullenmek zorunda hissediyosanız salaga yatın😀
bari kabullenmiş pozisyonuna düşmeyin derim

Kesinlikle katılıyorum :D:D Kabullenmek yerine, farkında olmamış gibi yada emin olmamış gibi davranmak daha mantıklı... Kabullenmek, herşeyi açıkça ve rahatça yapılmasına yol açar...

Elbette ki hiç kimsenin yaşamak istemediği nahoş bir durumdur aldatmak ve yada aldatılmak.

Kendi adıma kesinlikle kabullenmem, affetmem ama başa gelirse kararım, düşüncem ne olur bilmiyorum. Yaşamadığımız şeyler karşısında, peşin konuşmak biraz yersiz gibi oluyor. Çünkü, asla yapmam, kabullenmem dediğimiz şeyleri, bana ters dediğimiz durumları yeri geldiğinde fikir ve düşünce değişikliğinden kabullenebiliriz.

arkadaslar hepinizin yazisini okudum cogunlugunuz asla affetmem diyor ben aldatildim ve affettim suan cok iyiym affetmemin sebebide esimi cok sevmem degildi dünya onun üzerinede kurulmamisti afetmemin sebebi daha dünyaya gelmemis bebegimdi hamileydim kizima cok düsündüm birakip gideyim diye ama bebegim karnimda kimildadikca sanki bana biseyler demek istercesine bi sans daha ver dergibi hissettim ve affettim bi sans daha verdim aslinda ben o sansi esime degil bebegimle bana vermistim simdi sizlere sunu söylemek istiyorum siz siz olun (ASLA) kelimesini kullanmayin cünki öyle bir gün gelirki asla yapmam asla affetmem dediginiz seyleri bile yapmak zorunda kalirsiniz allah kimsinin basina vermesin verenede sabir versin ...

aslında olmamış birşey üzerine yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü durumun içinde olunca çok farklı tepkiler gösterebiliriz ama ben affederdim...

Geri