Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya kızlar bende şu yemek olayına çözüm bulamadım.yapıyorum hop bişiler çıkıyor bi yere gidiyoruz yemekler çöpe.yapmadığım zmanlarda da gitcek bi yer bulamıyoruz hahahaha

bayılıyorum sana.
ne güzel sebze ve sağlıklı besleniyosunuz.
bizde sebze haftada bir pişiyo 😀 Nadir iki 😀
Bi başıma yiyom onuda 🙂

biz birde kurban kestik buzluk et dolu canım ama pazara çıkınca dayaanmıyoruz sebzeleri görünce alıyoruz ete bir türlü sıra gelmiyor sebze yemekleri etli yapıyorum o yüzden dün karnıbaahrı kuşbaşılı yaptım mesela başka türlü bitmeyecek o etler hele bu hafta abatmışız pırasa brokoli kereviz ve karnıbahr aldık bu hafta tüketmemiz lazım kerevizin yarısı dün salata oldu karnıbaharda pişti azimle ilerliyorum😀

kızçem aradı kızlar
annemle konuşmuş, ben baldem'i cok seviyorum sizi de çok seviyorum
ben kızıma hiç öyle bişey dermiyim, yanlış anlaşıldım cok üzüldüm demiş
eşimi aramış eşim meşgule düşürmüş hep
beni arıyo başladı ağlamaya ben öyle demek istemedim, hiç öyle bişey dermiyim sana laf gelsin istermiyim falan da filan sen benim kızımsın
kusura bakmayın ama kızınız olduğumu düşünmüyorum sizinle olan ilişkim oğlunuzdan ötürü onun dışında aramızda bir bağ yok çok şükür dedim😀
büyüğümsünüz saygı duyarım her zaman ama başkası adına konuşamam oğlunuzla olan mevzuya karışmam dedim
kusura bakma kızım rahatsız ettim seni dedi, bende önemli değil dedim kapadım

Ruh hastası kadın, geldi beni nerden buldu anlamıyorum

ya kızlar bende şu yemek olayına çözüm bulamadım.yapıyorum hop bişiler çıkıyor bi yere gidiyoruz yemekler çöpe.yapmadığım zmanlarda da gitcek bi yer bulamıyoruz hahahaha

biz annem ve kayınvalidem yada annem dışında kimseye gitmedik daha onlara gideceğimiz zman hangi gün gideceğimiz 1 hafta önceden belli olduu için ona göre yemek yapıyorum hiç yemek dökmedik bugüne kadar

Geri