Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızçem aradı kızlar
annemle konuşmuş, ben baldem'i cok seviyorum sizi de çok seviyorum
ben kızıma hiç öyle bişey dermiyim, yanlış anlaşıldım cok üzüldüm demiş
eşimi aramış eşim meşgule düşürmüş hep
beni arıyo başladı ağlamaya ben öyle demek istemedim, hiç öyle bişey dermiyim sana laf gelsin istermiyim falan da filan sen benim kızımsın
kusura bakmayın ama kızınız olduğumu düşünmüyorum sizinle olan ilişkim oğlunuzdan ötürü onun dışında aramızda bir bağ yok çok şükür dedim😀
büyüğümsünüz saygı duyarım her zaman ama başkası adına konuşamam oğlunuzla olan mevzuya karışmam dedim
kusura bakma kızım rahatsız ettim seni dedi, bende önemli değil dedim kapadım

Ruh hastası kadın, geldi beni nerden buldu anlamıyorum

iyi oldu bu olay bence canım brir daha 10 kere düşünüp 1 kere konuşur

valla bi daha evlensem asla çalışmam ben..
yedi bitirdi ne yemek yapsam derdi..ev işi hiç bişi yani 😕😕

bidaha evlenirsen zengin koca bulcan dimiiiiii:çapkın:

tıpkı benim gibi 😀

kız baldem ben sana mahlepli rulo çöreğimin tarifini verecektim yanımda taşıyorum 2 gündür🙂

mahlepli zeytinli rulo çörek

- 125 gram margarin
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
-1 tatlı kaşığı mahlep
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yumurta (akı içine sarısı üzerine)
  • Aldığı kadar un
  • Zeytin ezmesi

Malzemeleri karıştırıp hamur yapıyorum canım sonra 4 e bölüyorum hamuru her parçayı kare açıyorum içine zeytin ezmesini sürüp rulo yapıp kesiyorum tepsiye diziyorum üzerine yumurta sarısı ve çörek otu serpiyorum üzeri kızarana kadar pişiriyorum

teşekkür ederim tesadüfüm, hafta sonu yapacağım bunu
annem ve teyzemgiller bana gelicekler :D:D

kızçem aradı kızlar
annemle konuşmuş, ben baldem'i cok seviyorum sizi de çok seviyorum
ben kızıma hiç öyle bişey dermiyim, yanlış anlaşıldım cok üzüldüm demiş
eşimi aramış eşim meşgule düşürmüş hep
beni arıyo başladı ağlamaya ben öyle demek istemedim, hiç öyle bişey dermiyim sana laf gelsin istermiyim falan da filan sen benim kızımsın
kusura bakmayın ama kızınız olduğumu düşünmüyorum sizinle olan ilişkim oğlunuzdan ötürü onun dışında aramızda bir bağ yok çok şükür dedim😀
büyüğümsünüz saygı duyarım her zaman ama başkası adına konuşamam oğlunuzla olan mevzuya karışmam dedim
kusura bakma kızım rahatsız ettim seni dedi, bende önemli değil dedim kapadım

Ruh hastası kadın, geldi beni nerden buldu anlamıyorum

neyse baldem gene aramış özür dilemiş. yanlış anlaşıldığını ifade etmiş. Buda iyi bişi.
içten içe çok kinlenmemeye çalış canım.
atsa atılmaz satsa satılmaz onlar 🙁
dengesizlik var evet kadında en nihayetinde sevdiğimiz insanların kızçeleri işte...
eşinede bu konuyla ilgili olumlu olumsuz hiç bi yorum yapmamak en iyisi sanırım o zaten kızçesinin ne olduğunu biliyo.

ben eşime sadece annen annemi aramış beni de aradı seni de aramış dedim
eşimde konuşmasaydın keşke hanım biraz burnu sürtseydi benim karım hakkında öyle konuşamayacağını iyice anlasaydı bundan sonra ona yüz vermiceksin ağırlığını koyacaksın dedi😕

Geri