C
cikletimnerde
Forum Okuru
herkese bereketli hayırlı güzel ve huzurlu bi hafta başı diliyorum..
düğünde temmuzda inşallah herşey konuşulduşimdiden Allah tamamına erdirsin zuzucum..inşallah hep böyle sorunsuz devam eder..günaydınnn bebişlerrrrrrrrr
bende cumartesi 8 e kadar çalıştım arkadaşlar kaldılar dünürlerde yemek olunca çıkmak zorunda kaldım apar topar üzerimi değiştirecek vaktim olmadı doğru beni alıp köye gittik yemekler harikaydı börekler baklavalar ilgileri herşey süperdi kanka olduk gelinledüğünde temmuzda inşallah herşey konuşuldu
pzar günüde 10 da kalkıp anneme kahvaltıya gittim bi güzel karnımı doyurdum sonra doğru markete dolap boşalmıştı birşeyler aldım akşamfa yemek içmek banyo derken 12 de yattım zaten. bugünde çok tempolu bir gün bekliyor offf offf
günaydın kızlar dün derya elendi çok üzgünüm 😕 kafa bu arada 1 kilo almışım canım sende nasıl durumlar
oyy kıyamam ya..sabahın köründe geliyolar..askam 11e kadar oturuyolar kuzu..ayıp ya..kim bunlar..yatsam bi uyurum bi uyurum anlatamam size evde bi dünya işim var oyyyy oyyyy
oyy kıyamam ya..sabahın köründe geliyolar..askam 11e kadar oturuyolar kuzu..ayıp ya..kim bunlar..