Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Günaydın kızlar,hepinize iyi haftalar.c.tesi günü eşimin kuzenleri geldi.onlara aparatif bişiler hazırladım.bizde kaldılar o gece.dünde erkenden kalktık cam sil,perde yıka güzelce temizlik yaptık.sonra arkadaşları geldi maç izlemeye yine her yer her yerde oldu ..hiç dinlenemedim bu hafta sonu yaniiiii

günaydınnn bebişlerrrrrrrrr
bende cumartesi 8 e kadar çalıştım arkadaşlar kaldılar dünürlerde yemek olunca çıkmak zorunda kaldım apar topar üzerimi değiştirecek vaktim olmadı doğru beni alıp köye gittik yemekler harikaydı börekler baklavalar ilgileri herşey süperdi kanka olduk gelinle hahaha düğünde temmuzda inşallah herşey konuşuldu
pzar günüde 10 da kalkıp anneme kahvaltıya gittim bi güzel karnımı doyurdum sonra doğru markete dolap boşalmıştı birşeyler aldım akşamfa yemek içmek banyo derken 12 de yattım zaten. bugünde çok tempolu bir gün bekliyor offf offf

günaydınnn bebişlerrrrrrrrr
bende cumartesi 8 e kadar çalıştım arkadaşlar kaldılar dünürlerde yemek olunca çıkmak zorunda kaldım apar topar üzerimi değiştirecek vaktim olmadı doğru beni alıp köye gittik yemekler harikaydı börekler baklavalar ilgileri herşey süperdi kanka olduk gelinle hahaha düğünde temmuzda inşallah herşey konuşuldu
pzar günüde 10 da kalkıp anneme kahvaltıya gittim bi güzel karnımı doyurdum sonra doğru markete dolap boşalmıştı birşeyler aldım akşamfa yemek içmek banyo derken 12 de yattım zaten. bugünde çok tempolu bir gün bekliyor offf offf
şimdiden Allah tamamına erdirsin zuzucum..inşallah hep böyle sorunsuz devam eder..

günaydın kızlar
güzel bir hafta olur inşallah

bende cuma günü eve geçtim biraz dua okudum sonra kandil simidi felan almıştı eşim onu yedik beyazın disine baktık cumartesi zaten işteydim çarşı pazar mağaza dolaşa dolaşa eve gelmem 6 olmuştu
bir telefon misafir hemen acele aceele yemek yedik ek vardı kandil simidi vardı onlardan koydum çay felan 10 gibi kaltılar

pazarda misafirim vardı
ütü çamaşır derken gün geçti hiç birşey anlamadım

pazar günü misafir kabul günü oldu aynı 5 pazar üst üste evden çıkamıyorum

günaydın kızlar dün derya elendi çok üzgünüm 😕 kafa bu arada 1 kilo almışım canım sende nasıl durumlar

tesadüfcüm ben bu hafta sonu hiç annemlere gidemedim hep onlar bana geldiler bizim evdede tartı yok biliyorsun o yüzden bu hafta tartılamadım ama tartılır tartılmaz yazıcam canım..ama yemeğe devam durmak yok 🙂

aslıcım oh maşallah send döktürmüşsün 🙂

sahillll her hafta nasıl ugrasıyon misafirlerle kuzu ya yorgunluk oluyo..

nikiii maşallah diyorum gelininiz hiç değişmez inşallah 🙂

birgüncüm görümcenin ağzını acıpta tek laf edememesine çok sevindim bu arada canım 😀

slm kızlar hepinize sağlıklı mutlu ve bol kazançlı haftalar dilerim 🙂

katılım sayısına göre yeni bir yarışma düşünüyorummm ama katılımcı çok olursa açıcam yarışmayı yarışmamızın kkonusu Melekler Mekanının en şık Kadınını seçiyoruz. yapmanız gereken kendi kombininizi oluşturup resmini çekip bana göndermeniz. kombininizin resmini ister giyip üzerinde çekebilirsiniz isterseniz giymeden ayrı da çekebilirsiniz. Kazanan birinci arkadaşımıza da Melekler mekanının en şık kadını rankını vereceğiz.

katılmak isterseniz lütfen bana ulaşın olur mu 🙂

oyy kıyamam ya..sabahın köründe geliyolar..askam 11e kadar oturuyolar kuzu..ayıp ya..kim bunlar..

insan sevdiğine kıyamıyor ama eller kıyıyor kuzum dünyanın kanunu bu galiba olsun ne yapalımmm kayınvalidem kayınla beraber öbür kayınlar eltimle kayınvalidemin kızkardeşi oğlyla beraber eşimin dayısının gelinleri eşleriyler beraber çocuk var bide ayyyy öyle kuzum işte

Geri