nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Şubat 2012 #17.681 sahile uzan' Alıntı: karlı bir günden günaydınlar kızlar hayırlı cumalar haftanın son günü de geldi Genişletmek için tıkla ... günaydınnnnnnnnnnnnn denizcan burdada iyi kar var hemde soğuk. daha yarın son gün kuzu cumartesileri gelmek offf
sahile uzan' Alıntı: karlı bir günden günaydınlar kızlar hayırlı cumalar haftanın son günü de geldi Genişletmek için tıkla ... günaydınnnnnnnnnnnnn denizcan burdada iyi kar var hemde soğuk. daha yarın son gün kuzu cumartesileri gelmek offf
tesadüf Yeni Üye Üye 17 Şubat 2012 #17.686 günaydın kızlarrr bende çayımı yudmlayıp karı seyrediyorum manzara çok güzel
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Şubat 2012 #17.687 sahile uzan' Alıntı: biz üç kişiydik nazlıcan bedircan ve denizcan Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bende bu şiiri dinliyordum
sahile uzan' Alıntı: biz üç kişiydik nazlıcan bedircan ve denizcan Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bende bu şiiri dinliyordum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 17 Şubat 2012 #17.688 Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrr 🙂 bugün bitsede bir an önce eve gitsek Genişletmek için tıkla ... umarım bu karda eve gidebiliriz yollar filan kapanmaz
Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrr 🙂 bugün bitsede bir an önce eve gitsek Genişletmek için tıkla ... umarım bu karda eve gidebiliriz yollar filan kapanmaz
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Şubat 2012 #17.689 no problem nikican kafa huuu daha bir dk oldu işe geleli akşamı hayal edemiyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 17 Şubat 2012 #17.690 ben kar yemeği çok severim yerimde ama öyle yemelik olmadı hiç tutarsa yarım metre felan ohhh