Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kuzum nerdesin sen yawww merak ettik seni nereye taşındın sen bebişin nasıl

günaydın kızlar hayırlı cumalar..elektrikler yeni geldi malesef donduk 😕 nasılsınız ne var ne yok...ikracımm hoşgeldin cnm.tasınmıssın hayırlu ugurlu olsun yeni eviniz..huzurla oturun inşallah..

ikracım hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni yuvanız

Ay siz bilmiyormuydunuz yoksa?
Kış ayı falan dinlemedik taşındık, çünkü diğer tarafta hem huzursuzduk hemde ödediğimiz yakıtın karşılığını alamıyorduk.
Pinecim bebiş en son gördüğümde çok iyiydi, hatta doktorumuz çok hareketli dedi, ikili test sonucumuzda güzel geldi çok şükür, 3lü teste ihtiyaç duymadı doktor, herkes taşınma dedi ama yaza taşınsaydım çok daha zor olacaktı benim için, şimdide korkutuyorlar bebğe bişey oldumu acaba diye, kontrolümüzde 1 martta beklicem artık, gerçi mide bulantılarıyla varlığını hissettiriyo hala kuzucum.
Bu arada hiç kilo almadım yaa, herkes bu nasıl gebelik diyor, 4 aylık olduk ama hiç belli olmuyor 🙁(
Çikletim Allah yardımcın olsun, soğukta kalmak çok zor oluyor bee...

Ay siz bilmiyormuydunuz yoksa?
Kış ayı falan dinlemedik taşındık, çünkü diğer tarafta hem huzursuzduk hemde ödediğimiz yakıtın karşılığını alamıyorduk.
Pinecim bebiş en son gördüğümde çok iyiydi, hatta doktorumuz çok hareketli dedi, ikili test sonucumuzda güzel geldi çok şükür, 3lü teste ihtiyaç duymadı doktor, herkes taşınma dedi ama yaza taşınsaydım çok daha zor olacaktı benim için, şimdide korkutuyorlar bebğe bişey oldumu acaba diye, kontrolümüzde 1 martta beklicem artık, gerçi mide bulantılarıyla varlığını hissettiriyo hala kuzucum.
Bu arada hiç kilo almadım yaa, herkes bu nasıl gebelik diyor, 4 aylık olduk ama hiç belli olmuyor 🙁(
Çikletim Allah yardımcın olsun, soğukta kalmak çok zor oluyor bee...

hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz canım benim güle güle bebişinizle oturun inş. ooooo ne güzel gı hiç kilo almamışsın hala miğden bulanıyormu kuzum

hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz canım benim güle güle bebişinizle oturun inş. ooooo ne güzel gı hiç kilo almamışsın hala miğden bulanıyormu kuzum

Aksine düştü kilom, şuan 52'yim.
Midem hala bulantıya devam yaa, ama en azından yemek yapıp bişiler yiyebiliorum.
Doktor vitamin verdi o iyi geliyor, erken içtiğim zaman hem iştahımı açıyor hemde bulantılarımı azaltıyor.
Daha kahvaltı yapıcam 🙂 yemek düzenim pek ok sanırım kilonun azlığında onunda etkisi var, ama bebişe yarayacak şeyler yemeye dikkat ediyorum.
Eşim bugün steteskop getirecek, bebişin kalp atışını duyabilcezmi bakalım 🙂)

slm ikra ne güzel haberler bunlar

Slm canımcım, saol, sizlerde güzel haberler yokmu be yaa...
bende güveç alıcam fasulyeyi pişircem sonra koycam içine olcak güveçte hahaha yolda gelirken aklıma geldi

Ahh bayılırım güveçte pişen yemeğe, bende dün akşam ilkkez yumurtalı ıspanak yaptım, biraz tuzlu olmasının haricinde çok güzeldi, favori yemekler arasına girdi.
Bu akşam mantar çorbam var, yanına bakıaz artık...

Slm canımcım, saol, sizlerde güzel haberler yokmu be yaa...

Ahh bayılırım güveçte pişen yemeğe, bende dün akşam ilkkez yumurtalı ıspanak yaptım, biraz tuzlu olmasının haricinde çok güzeldi, favori yemekler arasına girdi.
Bu akşam mantar çorbam var, yanına bakıaz artık...
bizde güzel haberler yok kuzucumm pek..güzel haberleri haziran temmuz ağustos eylül aylarında ancak verebiliriz. :D:D

Geri